Ζητείται γιατρός για τα Αντικύθηρα

«Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε, το χάσαμε το πλοίο της γραμμής…» λέει το λαϊκό άσμα κάπως έτσι φαίνεται πως χάσαμε και το γιατρό στα Αντικύθηρα στη σύγχρονη Ελλάδα του 2012 , μια χώρα όπου ούτε να αρρωστήσεις πια μπορείς.

Στην κοινοβουλευτική του ομάδα ο Πρωθυπουργός είπε καταχειροκροτούμενος ότι «δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε και ότι η Ελλάδα μπορεί να εκπλήσσει ευχάριστα» αλλά πριν αλέκτωρ φωνήσαι… ήρθε η διαμαρτυρία –αναφορά, στο προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα και των 67 κατοίκων του νησιού που την υπογράφουν, σχετικά με την πλήρη απουσία του γιατρού από τα Αντικύθηρα.

«Σε ποια χώρα ζείτε κύριε Παπανδρέου;» ρωτούσε κάποτε τον Γιώργο Παπανδρέου ο Αντώνης Σαμαράς. «Εσείς κύριε Σαμαρά που ζείτε; »ρωτάμε τώρα εμείς εν ονόματι των Απανταχού Αντικηθυρίων.

http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/zitite-giatros-gia-ta-antiki8ira

One thought to “Ζητείται γιατρός για τα Αντικύθηρα”

  1. Τι που ζουμε ,αγαπητοι Αντικηθυριωτες ;;;

    Κανετε οτι δεν καταλαβαινετε κιολας !
    Ζουμε στη χωρα που αν δεν εχεις “μεσον” ουτε ψωμι της προκοπης δεν μπορεις ν’αγορασεις.Ζυμαρι αψητο θα σου πουλησουν ,γιατι ,απλα δεν τους νοιαζει…
    Ζουμε στη χωρα που θα παρκαρω στη μεση του δρομου ,να κανω τη δουλιτσα μου και εσενα σε γραφω στα παλια μου τα παπουτσια…
    Ζουμε στη χωρα που υπερηφανευεται οτι διαθετει εξειδικευμενο προσωπικο(Ιατρους ,Δικηγορους ,Μηχανικους κ.λ.π)και θελει να τους πληρωνει με μισθους κομμωτριας(στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ με 10 Ευρω…) .
    Ζουμε στη χωρα που εχει τοσο ανικανο κρατικο μηχανισμο ο οποιος δεν γνωριζει ποσοι δουλευουν σε αυτον .
    Ζουμε στη χωρα που θα κανω τα παντα να βολεψω το αχρηστο παιδι μου στον παραπανω μηχανισμο και ουτε που θα με νοιαξει αν αυτο που εκανα θα καταστρεψει τη λειτουργια του και τη χωρα ολοκληρη.Να κανω τη δουλιτσα μου !
    Ζουμε ,τελος ,στη χωρα που νομιζε (και νομιζει ακομα)οτι με την κουτοπονηρια ,την εφευρετικοτητα και την πολυμηχανοσυνη του Ελληνα θα παμε μπροστα .
    Δεν καταλαβε και ουτε θα καταλαβει ποτε οτι αυτες ακριβως οι “αρετες” μας οδηγησαν εδω που ειμαστε τωρα…Στην ανυποληψια !
    Ενας λαος που δεν γνωριζει την ιστορια του και δεν διδασκεται απο τα λαθη του παρελθοντος του ,δεν προκειται στον αιωνα τον απαντα ,να εχει καλλιτερο μελλον !!!

    Συνεχιστε την ομφαλοσκοπηση .Συγγνωμη για την διακοπη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *