26χρονος Βρετανός έγινε γυναίκα για να μοιάσει στην Britney Spears!

Ο Κόντι Χέιζ ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να πραγματοποιήσει το όνειρο που είχε από μικρός, να μοιάσει δηλαδή στο είδωλό του, την Britney Spears.

Έδωσε, λοιπόν, 77.183 ευρώ για εγχείρηση αλλαγής φύλου, για πλαστική στήθους αλλά και για δεκάδες άλλες επεμβάσεις με σκοπό να φτάσει πιο κοντά στη φαντασίωση του.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ηλικία 12 χρόνων, ο νεαρός, τότε, Κόντι και νυν, Κάρα, εμφανίστηκε σε ένα χορό στο σχολείο φορώντας μία ολόσωμη κόκκινη φόρμα παρόμοια με αυτή της τραγουδίστριας στο video clip του τραγουδιού «Οops I didn’t again».

Όταν έκλεισε τα 15, ο Kόντι διαγνώστηκε -και ιατρικά πλέον- ότι πάσχει από δυσφορία φυλετικής ταυτότητας. Έτσι, οι γονείς του, μην μπορώντας να αναστρέψουν την κατάσταση, του επέτρεψαν να αρχίσει να παίρνει γυναικείες ορμόνες, να ντύνεται ως γυναίκα και να αλλάξει το όνομά του σε Kάρα.

Παρόλα αυτά, ο Κόντι δεν ένιωθε ακόμη ολοκληρωμένος. Με το που ενηλικιώθηκε, έκανε μια επίπονη εγχείρηση αλλαγής φύλου και άλλαξε κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου του για να μοιάσει στο είδωλό του.

Η «ψύχωσή» του(ή της) ήταν τόσο μεγάλη που ακόμα και όταν η γνωστή τραγουδίστρια ξύρισε το κεφάλι της… η Κάρα ακολούθησε.

Έχοντας σήμερα ξοδέψει πάνω από 77.110 ευρώ για τις επεμβάσεις, η 26χρονη σήμερα, Κάρα Χειζ, κατάφερε να μοιάσει αρκετά με την Britney… τόσο που και οι παπαράτσι άρχισαν να την μπερδεύουν, φωτογραφίζοντάς την σε κάθε της κίνηση.

http://news247.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *