Στη θέση του γιατρού συνταγογραφούσε ο… υπάλληλος φαρμακείου!

Την απόφαση να επιστρέψει στην οργανική του θέση ένας γιατρός, ο οποίος ελέγχεται πειθαρχικά για πολύ σοβαρό παράπτωμα, έλαβαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.

Πρόκειται για τον γιατρό, ο οποίος κατά τη διάρκεια έλεγχου που έγινε από τη διοίκηση του νοσοκομείου του Αγρινίου, διαπιστώθηκε πως δεν ήταν στο αγροτικό ιατρείο που υπηρετούσε και αντ’ αυτού, χρησιμοποιώντας τις κρατικές σφραγίδες, συνταγογραφούσε… υπάλληλος διπλανού φαρμακείου!

Στο σημείο είχε σπεύσει και η Αστυνομία, ενώ η Διοίκηση, προέβη σε διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου του γιατρού, (που έχει τιμωρηθεί ξανά για παράπτωμα το 2009), ενώ όπως ήταν φυσιολογικό, απομακρύνθηκε από την θέση του και μετατέθηκε σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα, μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ που εκκρεμεί σε βάρος του.

Μια ΕΔΕ, που έχει «παγώσει» σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, αφού δεν έχει κινηθεί καμιά διαδικασία ακόμη, ενώ, όπως φαίνεται το Υπουργείο Υγείας και η 6η ΥΠΕ, έδωσαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όχι βέβαια για να τιμωρηθεί ο γιατρός, αλλά για να επανακάμψει στην οργανική θέση του!

Η 6η ΥΠΕ, επικαλείται λόγους κάλυψης υγειονομικών αναγκών στην περιοχή του Περιφερειακού Ιατρείου, όπου ο γιατρός υπηρετούσε και που είχε πιαστεί στα «πράσα» να παρανομεί…

Πηγή: agriniopress
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

http://www.zougla.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *