ΙΣΑ. «ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΤΣΑΥ»

Αθήνα 19-7-2012



Σύμφωνα με δημοσίευμα της 17-7-2012 της εφημερίδος «Καθημερινή» στο ΤΣΑΥ εντοπίστηκαν συνταξιούχοι που δηλώνουν παραποιημένα στοιχεία. Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται επί λέξει ότι : «Το 5,5% των συνταξιούχων του Τομέα Υγειονομικών (πρώην ΤΣΑΥ), λαμβάνει μηνιαία σύνταξη μεγαλύτερη από 6.000 ευρώ».

Ο ΙΣΑ διαμαρτύρεται εντόνως γιατί δεν γνωρίζει καμία περίπτωση συναδέλφου υγειονομικού που να λαμβάνει το υπέρογκο αυτό ποσό σύνταξης κατά μήνα.

Κατά το μέρος αυτό, ο ΙΣΑ καταγγέλλει το συγκεκριμένο δημοσίευμα ως συκοφαντικό. Θεωρεί ότι εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της προσπάθειας κάποιων  να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψη των ιατρών μελών μας που με αυταπάρνηση και αφοσίωση -ιδιαίτερα στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης που βιώνει η Ελληνική Κοινωνία- προσπαθούν ευόρκως να ανταποκριθούν στο ιατρικό τους καθήκον ακόμη και όταν το Ελληνικό Δημόσιο δεν τους έχει καταβάλει τα δεδουλευμένα δύο ετών.

Τέτοια όμως δημοσιεύματα που σκοπό έχουν μόνο να διαταράξουν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών προς τους Έλληνες ιατρούς και να πλήξουν το κύρος των τελευταίων δεν είναι προς το συμφέρον κανενός !

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                                 ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *