Επίσκεψη Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν για το άνοιγμα τριών κλινικών και δύο χειρουργικών αιθουσών

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο  Αττικόν για να παραδώσει σε λειτουργία τρείς κλινικές και δύο χειρουργικές αίθουσες. Ο κ. Σαλμάς συνομίλησε με τους γιατρούς  και το προσωπικό που στελεχώνει  τις συγκεκριμένες πτέρυγες  ενώ έκανε και την ακόλουθη δήλωση:

 

«Με ευθύνη απέναντι στον Έλληνα ασθενή  παραδίδουμε σήμερα μια νέα πτέρυγα με τριάντα κρεβάτια στο Αττικό νοσοκομείο που επί δέκα χρόνια παρέμενε κλειστή και δύο νέες χειρουργικές  αίθουσες.

 

Η αναβάθμιση αυτή των υπηρεσιών υγείας  αποφασίσθηκε και εκτελέσθηκε μαζί με τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζο μέσα σε μια εβδομάδα και χωρίς να δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ. Δίνουμε αξία στους εναπομείναντες πόρους του συστήματος υγείας  και εργαζόμαστε για να αυξήσουμε ην αποδοτικότητα τους.

 

Οι  πολίτες της Δυτικής Αττικής  και όχι μόνο θα έχουν την ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα της νευροχειρουργικής, της γναθοπροσωπικής  και  της ουρολογικής κλινικής. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *