Δυνατότητα αναγραφής αναλώσιμων για διαβητικούς από τους πιστοποιημένους γιατρούς


 

 

Με την επιστολή μας αυτή επιθυμούμε να σας τονίσουμε την κρίσιμη  παράλειψή σας αναφορικά με την αδυναμία αναγραφής αναλώσιμων υλικών για διαβητικούς ασθενείς από τους πιστοποιημένους γιατρούς, μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται έως σήμερα μόνο στους συμβεβλημένους γιατρούς.

Αποτέλεσμα αυτής της παράλειψης είναι  οι πιστοποιημένοι γιατροί αλλά και οι διαβητικοί ασθενείς να έρχονται αντιμέτωποι, με μια χαοτική κατάσταση όπου οι γιατροί στερούνται της δυνατότητας να εξυπηρετήσουν τους χρόνιους ασθενείς τους,  οι δε ασθενείς αναγκάζονται να αναζητούν συμβεβλημένους γιατρούς.

Ο ΙΣΑ σας τονίζει την έντονη δυσφορία του στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση που αντιμετωπίζουν τόσο οι πιστοποιημένοι γιατροί αλλά και οι ασθενείς και σας ζητούμε όπως άμεσα προβείτε στις απαραίτητες ενέργειές ώστε να αποκατασταθεί το υπαρκτό και πρακτικό πρόβλημα για την αναγραφή των αναλώσιμων υλικών στους διαβητικούς ασθενείς, από τους πιστοποιημένους γιατρούς στο σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

ΓΙΑ το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                 ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *