Δήλωση Αναλυτικών Παραστατικών Υγείας Ανοικτής Περίθαλψης (ΔΑΠΥ)

15-07-2011 Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 οι υποβολές των ΔΑΠΥ θα γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω διαδικτύου από το site του ΙΚΑ (www.ika.gr/Θέματα Υγείας/Δήλωση Αναλυτικών Παραστατικών Υγείας (ΔΑΠΥ)/Δήλωση Αναλυτικών Παραστατικών Υγείας Ανοικτής Περίθαλψης (ΔΑΠΥ)/Υποβολή ΔΑΠΥ Ανοικτής Περίθαλψης). Από αυτή την ημερομηνία και μετά ΚΑΜΙΑ δισκέτα και CD δεν θα γίνουν δεκτά από το ΙΚΑ.

Οι υποβολές θα αφορούν τους λογαριασμούς του μηνός Σεπτεμβρίου 2011 ή προγενέστερων μηνών για τους οποίους δεν έχουν υποβληθεί λογαριασμοί με μαγνητικό ή οπτικό μέσο.

Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό χώρο του ΙΚΑ στο προσεχές διάστημα.

Για να μπορέσετε να υποβάλετε ηλεκτρονικά τις ΔΑΠΥ πρέπει πρώτα να έχετε πιστοποιηθεί ως Προμηθευτής Υγείας και να έχετε ενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας. Η πιστοποίηση γίνεται στο site του ΙΚΑ (www.ika.gr/ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ/Δήλωση Αναλυτικών Παραστατικών Υγείας (ΔΑΠΥ)/Πιστοποίηση Προμηθευτών Ανοικτής Περίθαλψης)

Η εκτύπωση του αριθμού υποβολής από το site του ΙΚΑ, τα παραπεμπτικά καθώς και τα τιμολόγια θα κατατίθενται στο αρμόδιο ΙΚΑ όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα.

15-04-2011 Σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί η άρση του πλαφόν για τον μήνα Φεβρουάριο 2011, οπότε οι λογαριασμοί των διαγνωστικών κέντρων μπορούν να υποβάλλονται προς πληρωμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *