Η Ανύπαρκτη μέχρι σήμερα.κυρία Σκοπούλη

Είναι τουλάχιστον απωθητικό (για να μην πούμε αηδιαστικό) να  βλέπεις στην οθόνη στελέχη της ΔΗΜΑΡ που προσπαθούν να πείσουν πως «το μνημόνιο είναι ευλογία».

Όπως καλη ώρα η κυρία Σκοπούλη.

Ανύπαρκτη μέχρι σήμερα στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι, έπεσε ως κομήτης στο υπουργείο Υγείας και εμφανίστηκε σήμερα στη ΝΕΤ (κλικ εδώ), επειδή όπως δήλωσε… δεν είχε να κάνει τίποτα στο υπουργείο!!

Με ύφος καρδιναλίου και φτηνές προκατασκευασμένες ατάκες προσπάθησε να παραστήσει τη ρηξικέλευθη πολιτικό που ξέρει τα πάντα και μιλά με υπονοούμενα για τους πάντες.

Βεβαίως σε καίρια και συγκεκριμένα ερωτήματα, όπως αυτό της περικοπής του ιατρικού μισθολογίου, απάντησε άλλα αντί άλλων, ώστε να συγκαλύψει την πολιτική αγυρτεία αυτών που τη διόρισαν, δηλαδή των κκ Σαμαρά, Κουβέλη και Βενιζέλου.

Δυστυχώς η κυρία Σκοπούλη φαίνεται πως ταιριάζει απελπιστικά πολύ με τον πολιτικό της προϊστάμενο κ. Λυκουρέντζο..

http://ygeianet.gr/

One thought to “Η Ανύπαρκτη μέχρι σήμερα.κυρία Σκοπούλη”

  1. Tο οτι δεν ανηκει στο πολιτικο γιγνεσθαι η εν λογω Κυρια ,εγω το θεωρω θετικο, γιατι ολοι οι προηγουμενοι ανευθυνοϋπευθυνοι που παρελασαν ειδαμε τι προσεφεραν !!!
    Τωρα ,αν αναμασα λογια και πρακτικες του προσφατου παρελθοντος ,γιατι απορειτε !;!;!
    Εχει αλλαξει κατι στη συνθεση και το δυναμικο της Κυβερνησης ; Αφου οι ιδιοι κυβερνουσαν και πριν απο ενα χρονο ,οι ιδιοι ανελαβαν και με τον Παπαδημο και οι ιδιοι συνεχιζουν και κυβερνουν και σημερα !!!!!!!!!!!!
    Απλως αλλαξε η σειρα…
    Εσεις δεν τους ψηφισατε ;;; Η ξεχασατε κιολας :!:!:!:!:!:!:!
    Αν θελετε ,λοιπον ,να αλλαξουν αυτοι που κυβερνουν ,πρωτα να αλλαξετε εσεις που τους εκλεγετε και οχι να προσποιειστε οτι δεν ειναι αξιοι ,κατοπιν εορτης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *