Συμπαράσταση του Ι.Σ.Α. στους ειδικευμένους και ειδικευόμενους γιατρούς του Ευαγελλισμού

Προς   την  Διοίκηση ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός»

Υψηλάντου 45-47, Αθήνα

 

Κοιν. 1. Διεύθυνση Ιατρικής Υπηρεσίας

«Ο Ευαγγελισμός»

2. Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο

3. Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα

 

Αθήνα 10.07.2012

Α.Π

Αξιότιμοι Κύριοι,

Κοινοποιήθηκε στον Πρόεδρο του ΙΣΑ κο. Γεώργιο Πατούλη, η από 27.06.2012 επιστολή του Συλλόγου Ειδικευομένων Ιατρών ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», αναφορικά με το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι για τις εφημερίες τους των μηνών Μαρτίου, Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου, συνεχίζοντας να προσφέρουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες με αυταπάρνηση, παρά το γεγονός ότι δεν τους έχουν καταβληθεί ακόμα τα δεδουλευμένα τους .

Ο ΙΣΑ στηρίζει τους συναδέλφους ιατρούς, που καθημερινά, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, προσπαθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Οι ιατροί μη έχοντας εναλλακτικό εισόδημα διανύουν περίοδο οικονομικής εξαθλίωσης, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν πλέον στις βασικές βιοτικές ανάγκες των οικογενειών τους. Δεδομένου δε και των περικοπών που έχουν ήδη υποστεί στους μισθό τους, σε συνδυασμό με την τετράμηνη καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων εφημεριών τους βρίσκονται σε αδυναμία εξασφάλισης των προς τω ζην τους.

Ο ΙΣΑ εκφράζει την συμπαράσταση του στον αγώνα των εργαζομένων και τις προσπάθειες και προτάσεις που θέτουν προκειμένου να  καταστεί δυνατή η εύρυθμη λειτουργία του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», λαμβανομένου υπόψη της ιδιαίτερης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί.

Για τους λόγους αυτούς ο ΙΣΑ, επιθυμεί να επιστήσει την προσοχή στην Διοίκηση του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», προκειμένου να διασφαλιστούν οι συνθήκες εργασίας των ιατρών, αλλά συνάμα και να επισπευθεί η αποπληρωμή των δεδουλευμένων των ιατρών.

Ο ΙΣΑ θα παρακολουθήσει το θέμα.

Παρακαλούμε για την πλήρη ενημέρωσή μας.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                                            ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *