ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ η ανακοίνωση σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία 280 θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» – Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας & Μεσσηνίας  στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού». Η δράση υλοποιείται από τη «ΔΙΑΣΤΑΣΗ» ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δικαιούχος) και την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε» (συμπράττων φορέας) και παρακαλούμε για την ανάρτηση στους πίνακες ανακοίνωσης της σχετικής ανακοίνωσης.

 

Στις δράσεις που περιλαμβάνονται στα παραπάνω προγράμματα έχει συμπεριληφθεί και η ειδικότητα του ιατρού. Οι προκηρύξεις φαίνονται στην ιστοσελίδα www.ngodiastasi.gr .

 

Στην παρούσα φάση είναι ενεργή η προκήρυξη για την Π.Ε Αρκαδίας για την οποία η προθεσμία λήγει στις 09/07/2012. Όσοι ενδιαφέρονται – για την Αρκαδία – μπορούν να στείλουν την αίτηση τους στη δνση της εταιρείας εφόσον υπάρχει σφραγίδα ταχυδρομείου με ημερομηνία 09 Ιουλίου 2012 επαν. 09 Ιουλίου 2012.  Για τις άλλες περιφερειακές ενότητες φαίνεται στην ιστοσελίδα μας. (Αργολίδα από 11 Ιουλίου έως και 20 Ιουλίου, Λακωνία 14 Ιουλίου έως και 23 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν για Κορινθία και Μεσσηνία).  Οι θέσεις είναι Αρκαδία 2, Κορινθία 2, Μεσσηνία 6.   

 

Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ και όσοι επιλεγούν θα ασφαλιστούν σε ΙΚΑ με μέριμνα του ΟΑΕΔ, ενώ στις αποδοχές τους ΔΕΝ γίνονται κρατήσεις υπέρ τρίτων ή για ασφάλιση.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ΚΟΧ.1 (βρίσκεται συνημμένη στην ανακοίνωση, είτε μπορούν να την παραλάβουν από ΚΕΠ, είτε από την ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr), είτε από την ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ) ) και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: «ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Αγίου Κωνσταντίνου 7, Τ.Κ. 213 00, Κρανίδι Αργολίδας.

 

Πληροφορίες παρέχονται στους ενδιαφερόμενους στην ιστοσελίδα www.ngodiastasi.gr ή στο τηλέφωνο 213-0009396  καθημερινά από 09:00 έως 17:00 ή σε Γραφεία Ενημέρωσης που θα λειτουργούν στις αντίστοιχες Περιφερειακές Ενότητες τα διαστήματα που η προκήρυξη για την κάθε Περιφερειακή Ενότητα θα είναι ενεργή καθώς και στην Πελοπόννησος Α.Ε, (Επισκοπή Τεγέας Αρκαδίας).

 

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών του Συλλόγου σας που προέρχονται από τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου οι οποίοι επιθυμούν να εργασθούν στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας στις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο τηλ. 213-0009396  ή στο email : info@ngodiastasi.gr

 

Για τη «ΔΙΑΣΤΑΣΗ» ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

 

ΣΤ. ΒΛΑΣΣΗΣ

 

Κρανίδι Αργολίδας: Αγίου Κωνσταντίνου 7, τηλ 2754-0-23661
Αθήνα: Κηφισίας 125-127, Εμπορικό Κέντρο COSMOS, Αμπελόκηποι, 213-0009396
Αγρίνιο: Χαριλάου Τρικούπη 83
                                                www.ngodiastasi.grinfo@ngodiastasi.gr

One thought to “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ”

  1. sas paraka loumai poloi eimai metanasteis 22 xroneuia exo kanei poles fores etima keinofeles kai pote den exo parei apandeisei sta grafia pou pao mou lene oti exei protereioteita oi elines eimma nomeimos ego den boro na zeiso?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *