ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΜΕ ΗΓΕΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, συναντήθηκε σήμερα, με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα, κ. Χορστ Ράιχενμπαχ. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κ. Μάριος Σαλμάς και η Υφυπουργός Υγείας, κ. Φωτεινή Σκοπούλη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τα οποία άπτονται των τομέων συνεργασίας μεταξύ της Task Force και του Υπουργείου Υγείας με στόχο την υλοποίηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών αλλά και τη βελτίωση της αποδοτικότητας των διαθέσιμων πόρων μέσω των δράσεων του Υπουργείου Υγείας.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Υπουργός Υγείας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η συνάντηση μας με τον κ. Χορστ Ράιχενμπαχ και τους συνεργάτες του συνέβαλε στην προώθηση της συνεργασίας μας. Η υποστήριξη της Task Force είναι αναγκαία, χρήσιμη και σίγουρα θα συμβάλλει στην επίτευξη συγκεκριμένων αποτελεσμάτων στην κατεύθυνση των διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων.

Η νέα κυβέρνηση, με νωπή τη λαϊκή εντολή και με συνθήκες πολιτικής και κοινωνικής ομαλότητας, μπορεί να επιτύχει τη σταθεροποίηση και ανάκαμψη της οικονομίας, για τη σταδιακή έξοδο της χώρας από την κρίση. Η δέσμευση μας να υλοποιηθούν οι στόχοι  του προγράμματος είναι ειλικρινής και σταθερή. Είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά για να ξεπεράσουμε τεχνικές δυσκολίες, καθυστερήσεις και αποτυχίες του παρελθόντος».

Ο κ. Χορστ Ράιχενμπαχ δήλωσε τα εξής: «Ο Υπουργός έχει μια πρόκληση ν’ αντιμετωπίσει και η Task Force είναι εδώ για να υποστηρίξει τις  προσπάθειες που γίνονται. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Υπουργός υποστηρίζει τη μεταξύ μας συνεργασία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *