Πρωί πρωί εμφανιστηκαν οι δύο ορθοπεδικοί για να ..πιάσουν δουλειά !video

Στην Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο , βρέθηκαν από νωρίς σήμερα το πρωί οι δύο ορθοπεδικοί που είχαν εμπλακεί στο σκάνδαλο με παράνομη χορήγηση αναρρωτικών αδειών και για τους οποίους, σύμφωνα με τις πληροφορίες η απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Οργανισμού κρίνει ότι μπορούν να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους.

Η παρουσία των γιατρών, για τους οποίους να σημειωθεί δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης (η σχετική ΕΔΕ δηλαδή), προκάλεσε αναστάτωση, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρξε και φραστική αντιπαράθεση τους με τον αναπληρωτή Διοικητή του τοπικού ΕΟΠΥΥ , κ. Καλαϊτζάκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καλαϊτζάκης δεν πέτρεψε στους ορθοπεδικούς να αναλάβουν καθήκοντα, επισημαίνοντας ότι πρέπει πρώτα να έχει στα χέρια του την επίσημη απόφαση.

Όπως είπε στο Cretalive, ο πρόεδρος των γιατρών του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο, κ. Παπαδάκης, επισήμως η απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, η οποία -κατά τις πληροφορίες είναι ομόφωνη- δεν έχει φτάσει ακόμα στο Ηράκλειο. Κατά συνέπεια δεν έχουν γίνει γνωστοί και οι λόγοι για τους οποίους δίνεται στους γιατρούς αυτούς το δικαίωμα να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους.

Εντύπωση πάντως προκαλεί και το γεγονός ότι ο Διοικητής του τοπικού ΕΟΠΥΥ , Δημήτρης Φραγκουλάκης είναι απών από όλη αυτή την εξέλιξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *