ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ: Μεγάλες ανάγκες σε ινσουλίνη και παιδικά εμβόλια

Μεγάλες ανάγκες σε ινσουλίνη και παιδικά εμβόλια καταδεικνύει η πρωτοβουλία συλλογής φαρμάκων και υγειονομικού υλικού που διοργανώνει το Σάββατο ο ΣΚΑΪ σε Γλυφάδα, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Αργυρούπολη, στην πλατεία Βάρναλη και Ηλιούπολη, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία”, σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό “Αποστολή” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Και η σημερινή προσέλευση του κόσμου χαρακτηρίζεται αθρόα και συγκινητική.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.

Το «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο» βρίσκεται στην πρώην αμερικανική βάση του Ελληνικού. Λειτουργεί καθημερινά 10.00-14.00 και 16.00-20.00 και τα Σάββατο 10.00-14.00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 210-9631950 και να κλείνουν ραντεβού με το γιατρό που χρειάζονται.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» και το «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο» δέχονται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *