Στην τελετή παράδοσης παραλαβής του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής αλληλεγγύης παρέστη ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης


 

Στην τελετή παράδοσης παραλαβής του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής αλληλεγγύης από το νέο Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο και από την υπόλοιπη ηγεσία του Υπουργείου, τον αναπληρωτή Υπουργό Μάριο Σαλμά και την υφυπουργό Φωτεινή Σκοπούλη, παρέστη ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.
Ο κ. Πατούλης, συνεχάρη το νέο Υπουργό Υγείας για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το χώρο της Υγείας.
Παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος επεσήμανε ότι αυτό που προέχει για την πολιτική ηγεσία είναι να εργαστεί σκληρά με την αξιοποίηση των υπηρεσιακών παραγόντων και να υπάρξει αγαστή συνεργασία μεταξύ όλων των εταίρων στον χώρο της Υγείας.
Στη διάρκεια της τελετής που πραγματοποιήθηκε παρουσία και του απερχόμενου υπηρεσιακού Υπουργού Υγείας Χρήστου Κίττα, παρόντες ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλης Βλασταράκος, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κώστας Λουράντος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Κατσίκης, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι του ιατρικού κόσμου.

 

Για το ΔΣ του Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                              ΕΥΣΤΑΘ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *