ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
μετά τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το ενδεχόμενο παραγραφής των παλαιών οφειλών του ΕΟΠΥΥ εντός διετίας, ο  Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας αποφάσισε όπως προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αναζητηθεί νομικό γραφείο το οποίο θα αναλάβει συλλογικά να διεκπεραιώσει όλες εκείνες τις νομικές ενέργειες προκειμένου να κατατεθούν δικαστικές αγωγές με σκοπό την αναστολή της παραγραφής και την αποζημίωση ΟΛΩΝ των οφειλομένων.
Επειδή κατά την άποψή μας το ενδεχόμενο παραγραφής ή σοβαρού “κουρέματος” είναι υπαρκτό, καλούμε ΟΛΟΥΣ τους ιατρούς που έχουν λαμβάνει από τα ασφαλιστικά ταμεία για τα έτη 2010 και 2012, να προχωρήσουν  στην  κατάθεση  των  απαραίτητων  δικαιολογητικών  για  να  ξεκινήσει  η  διαδικασία.
Η συμμετοχή όσων το δυνατό περισσότερων εκτός του ότι θα ενδυναμώσει τις νομικές ενέργειες, θα εξασφαλίσει συγχρόνως οικονομικότερους όρους για όλους μας.
Είναι αυτονόητο ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική παρά μόνο μετά την υπογραφή της σχετικής εξουδιοδότησης προς το νομικό γραφείο που θα αναλάβει την υπόθεση.
ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ <billps@otenet.gr>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *