Ελεύθερη η μητέρα που έκλεψε για να ταΐσει τα παιδιά της

Η παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου είχε ως αποτέλεσμα να αποσυρθεί η μήνυση που ασκήθηκε εις βάρος της 32χρονης μητέρας που έφτασε να κλέψει γάλα από σούπερ μάρκετ, για να ταΐσει τα παιδιά της.

Η περίπτωση της γυναίκας έχει συγκλονίσει όχι μόνο την κοινωνία του Ηρακλείου αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Όπως έγινε γνωστό, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει τρόφιμα και έτσι, μην μπορώντας να βλέπει τα παιδιά της να πεινούν, προέβη σε αυτήν την κίνηση.

Συγκεκριμένα, η 32χρονη μπήκε μέσα σε ένα σούπερ-μάρκετ και αφαίρεσε από τα ράφια καταστήματος γάλα και διάφορα τρόφιμα αξίας 20,77 ευρώ. Στη συνέχεια αποχώρησε, χωρίς να πληρώσει..

Ωστόσο, οι κινήσεις της έγιναν αντιληπτές από υπαλλήλους του καταστήματος, οι οποίοι την ακινητοποίησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με το απίστευτο αυτό περιστατικό και συνέλαβαν την 32χρονη μητέρα.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε στην 32χρονη ποινική δίωξη για κλοπή, ενώ, τελικά, οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ αποφάσισαν να αποσύρουν τη μήνυση.

Με δάκρυα στα μάτια, σήμερα η κατηγορούμενη, μιλώντας στους δημοσιογράφους και περιμένοντας έξω από τις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες, δήλωσε ότι δεν είχε σκοπό να προχωρήσει σε μία τέτοια πράξη, ωστόσο, ακούγοντας τα παιδιά της να της λένε ότι πεινάνε, δεν άντεξε, βρέθηκε σε απόγνωση, μπήκε στο σούπερ μάρκετ και πήρε 3 κουτιά γάλα και ένα παγωτό.

Τέτοια περιστατικά, όπως αναφέρει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, σημειώνονται καθημερινά.

Επιμέλεια: Χριστίνα Ρωμηού

http://www.zougla.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *