ΑΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΥ

Το μήνυμα:
Σήμερα 14 Ιουνίου 2012 επισκέφθηκα την ιατρό δερματολόγο Καραγιάννη – Καλοστύπη Ευανθία για προσωπική εξέταση και διάγνωση της παθήσεως μου.
Εφόσον έγινε η εξέταση από την ιατρό ακολούθησε η συνταγογράφηση.
Η συνταγή μου περιελάμβανε KLARICID ταμπλέτες 250mg BT*12 και κρέμα VERDAL 0.1%+2% (w/w) σε σωληνάριο των 20g.
Mετά το πέρας και αυτής της διαδικασίας επισκέφθηκα το φαρμακείο της κ.Φράγκου – Γεωργακοπούλου ώστε να εκτελεστεί η συνταγή.
Η υπάλληλος που θα εκτελούσε την συνταγή με ενημέρωσε πως η κρέμα VERDAL 0.1%+2% (w/w) δεν έβγαινε πλέον σε σωληνάριο των 20g αλλά των 50g κι έτσι μου πρότεινε να επισκεφτώ ξανά την ιατρό για να μου αλλάξει την συνταγή.
Φτάνοντας στο ιατρείο της κ.Καραγιάννη – Καλοστύπη την ενημερώνω για την κατάσταση με την κρέμα και η απάντηση της ήταν πως δεν μπορεί να μου αλλάξει την συνταγή διότι έπρεπε να κάνει όλη την διαδικασία της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης από την αρχή.Έπειτα της είπα πως είναι υποχρεωμένη να μου την αλλάξει άμεσα εφόσον χρίζω άμεσης θεραπείας ενώ η ίδια συνέχιζε να μου λέει τη μία να περάσω άλλη στιγμή και την άλλη ότι τις τελευταίες μέρες έχει γράψει την συγκεκριμένη κρέμα τουλάχιστον σε 10 ασθενείς και κανένας δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα καθώς με απέφευγε κλείνοντας την πόρτα του ιατρείου της για να σταματήσω και να φύγω.
Μετά από αυτό αποφάσισα να απευθυνθώ και σε δεύτερο φαρμακείο και επισκέφτηκα το φαρμακείο του κ.Αγγελόπουλου ο οποίος με διαβεβαίωσε και αυτός πως η κρέμα αυτή δεν βγαίνει πλέον σε σωληνάριο των 20g αλλά μόνο των 50g.

2 thoughts to “ΑΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΥ”

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ CR VERDAL ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ 2 ΜΟΡΦΕΣ ,Η 1Η ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ 20 ΓΡΑΜ ΚΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΙ Η 2Η ΤΩΝ 50 ΓΡΑΜ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΙΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *