Κλειστά τα φαρμακεία στον Πειραιά λόγω πένθους

Ο 52χρονος φαρμακοποιός, μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, έπεσε νεκρός όταν ληστές επιχείρησαν να αρπάξουν την τσάντα του με τις εισπράξεις της ημέρας και εκείνος αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Το θύμα, κάτοικος της περιοχής, μόλις είχε κλείσει το φαρμακείο του στην οδό Φλέμινγκ 16 και πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του το οποίο είχε παρκάρει στην οδό Περικλέους.

Σύμφωνα, με τους αστυνομικούς, ο 52χρονος φαρμακοποιός, μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, δεν είχε οικονομικές εκκρεμότητες και επομένως, από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο προσωπικών διαφορών με τους δράστες.

“Συγκλονισμένος από την άνανδρη δολοφονία”  δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θ. Αμπατζόγλου και ζήτησε τη σύλληψη των δραστών.

Για “στυγερό έγκλημα που δείχνει ότι το ποτήρι ξεχείλισε” έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

“Δεν πάει άλλο”, ανέφερε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας ότι πρώτη προτεραιότητα της ΝΔ είναι η ασφάλεια.

“Η απόσυρση της αστυνομίας από το έργο της προστασίας της ασφάλειας των πολιτών και η αύξηση της φτώχειας εξαιτίας του μνημονίου δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα, με τους πολίτες να βιώνουν τη συνολική εγκατάλειψη από την Πολιτεία”, σχολίασε από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τη δολοφονία. Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η αποτελεσματική καταπολέμηση της γενικευμένης ανασφάλειας που βιώνουν οι πολίτες προϋποθέτει την ανόρθωση της κοινωνίας και της οικονομίας “μέσα από την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής, καθώς και το ριζικό, δημοκρατικό επανασχεδιασμό της αστυνομίας”.

http://news247.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *