Αντώνης Σαμαράς: Δεν μπορούμε να παίζουμε με την Υγεία

Εκκληση στους φαρμακοποιούς να αντιληφθούν την κρισιμότητα των στιγμών και να δείξουν την απαιτούμενη κατανόηση απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντησή του με το προεδρείο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε παράλληλα την ανάγκη να εξοφλήσει το κράτος τα παλαιά χρέη προς τους φαρμακοποιούς και όλους τους παρόχους υγείας και υπενθύμισε ότι βασική θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ο συμψηφισμός των οφειλών με το Δημόσιο.

«Αυτά τα μέτρα είναι προτεραιότητά μας, γιατί με τη Δημόσια Υγεία δεν παίζουμε. Ούτε με την αγωνία και τον πόνο όσων την έχουν ανάγκη», ανέφερε σε σχετικές του δηλώσεις, τονίζοντας ότι η υγεία και η περίθαλψη είναι «υψίστη προτεραιότητα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε ακόμη ότι το σύστημα Υγείας είναι «υπό κατάρρευση», λόγω ελλιπούς χρηματοδότησης και πολλαπλών προβλημάτων, που, όπως είπε, δημιούργησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ακυβερνησίας που προέκυψε με συγκεκριμένες ευθύνες πολιτικών δυνάμεων.

«Εμείς θα στηρίξουμε τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., τα ταμεία και τα νοσοκομεία, με τη χρηματοδότηση και τον έλεγχο των δαπανών», πρόσθεσε, καταγγέλλοντας μάλιστα «τη δημαγωγία τύπου ΣΥΡΙΖΑ», η οποία, όπως σημείωσε «εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες και όχι τις ανάγκες των πολιτών και της δημόσιας υγείας».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *