Υπογραφτηκε η συμβαση για την επεκταση του Πανεπιστημιακου Νοσοκομειου Ιωαννίνων

Από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, υπογράφτηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου για την κατασκευή προσθήκης πενταόροφου κτιρίου νοσηλευτικών μονάδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο προϋπολογισμός του έργου – που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ -είναι 21.233.000 ευρώ με ΦΠΑ και το συμβατικό αντικείμενο ανέρχεται σε

8.976.545,89 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Ανάδοχος είναι η εταιρεία «ΚΑΣΤΩΡ Α.Ε.».

Προθεσμία περαίωσης του έργου είναι η 5η Ιουνίου 2014.

«Η υπογραφή της σύμβασης για την επέκταση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, αποτελεί μια θετική εξέλιξη, η οποία έρχεται σε μια περίοδο που η Δημόσια Υγεία διανύει έντονα προβλήματα. Η Περιφέρεια παράλληλα με την υλοποίηση του έργου θα ζητήσει από την Πολιτική Ηγεσία, που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές, να προγραμματίσει από τώρα την πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού που θα απαιτηθεί. Η Ήπειρος, ήταν και είναι σταυροδρόμι στον τομέα της Υγείας και δεν πρέπει επ ουδενί λόγο να υποβαθμιστούν οι δομές της, επιβαρύνοντας τους πολίτες ολόκληρης της Βορειοδυτικής Ελλάδος», δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους διαχρονικά εργάστηκαν για την προώθηση του έργου.

http://ioanninatoday.blogspot.gr/2012/06/blog-post_5922.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *