Η απάντηση της Χρυσής Αυγής για τον Ξυλοδαρμό της Λ.Κανέλλης

«Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πριν αναφερθούμε σε αυτό ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεοκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας! Εμπάργκο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις συνεντεύξεις και παρουσίες των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά σύστημα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ήταν εχθρικοί απέναντί μας και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, όχι αντικειμενικά να πράξουν την αποστολή τους, που είναι η ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αλλά να κάνουν προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως λοιπόν έκαναν επί τόσα χρόνια να μιλούν για εμάς χωρίς εμάς και να μας συκοφαντούν, χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα της απαντήσεως, έτσι ας συνεχίσουν και τώρα, την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου 2012.

Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας απρόκλητα τον στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων. Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «π******ά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον αγώνα της για ένα δυνατό εθνικιστικό κίνημα εναντίον όλων και φυσικά εναντίον των ορφανών του Μαρξ, που κυριαρχούν στα κανάλια και παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας. Εάν θέλετε να καταδικάσουμε τον συναγωνιστή μας για την πράγματι ατυχή στιγμή, καταδικάστε και εσείς πρώτα τις ύβρεις και την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη, αλλιώς δεν είστε τίποτε άλλο από θλιβεροί υποκριτές σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άξιος ο μισθός σας! Στις 17 Ιουνίου θα μιλήσει ο λαός και αυτός θα κρίνει…»

www.kathimerini.gr

 

6 thoughts to “Η απάντηση της Χρυσής Αυγής για τον Ξυλοδαρμό της Λ.Κανέλλης”

  1. “….και πάλι θε ν’απλώσει σα χολέρα,
    πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
    και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα,
    αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου….”
    Το τραγούδι με την ανατριχιαστική φωνή της Μαρίας Δημητριάδη αναφέρεται στο φασισμό, τον οποίο έθρεψαν καλά – καλά τα αστικα ΜΜΕ προεκλογικά και τώρα… κλαίνε.

  2. Έλεος πια, με αυτά που βλέπουμε κ ακούμε, πρέπει κάθε μέρα να κοιτάω το ημερολόγιο για να επιβεβαιώνω οτι ζω στο 2012.
    Έλεος πια με την αμορφωσιά του κόσμου, με την ηλιθιότητά του, με την έλλειψη παιδείας, με την έλλειψη αξιοπρέπειας, με την έλλειψη μας σε όλους τους τομείς.
    Αισθάνομαι ότι τελικά αξίζει αυτός ο τόπος ό,τι παθαίνει όταν τόοοοοοσα χρόνια ψήφιζε τα ίδια λαμόγια κ τώρα, απελπισμένος πια, θρονίζει στη βουλή αποβράσματα.
    Καλή τύχη στην κατρακύλα Έλληνα, εγώ έφυγα.

  3. Περιμενε Σοφια,
    Μα πως χαρακτηριζεις τοιουτοτροπως αυτη τη χωρα που αντισταθηκε σε τυρρανους ,που ματωσε για την Ελευθερια ,που εδωσε τα φωτα του πολιτισμου ,που ,που…
    Ξερεις ,ομως ,τι με προβληματιζει περισσοτερο στα λεγομενα σου ;
    Οτι εχεις απολυτο δικιο !!!
    Δυστυχως αποκαλυπτεται μερα με τη μερα η γυμνια που τοσα χρονια προσπαθουσαμε να κρυψουμε.Η αναβλητικοτητα ,η πονηρια ,η απατεωνια ,η αγυρτια ,η αμορφωσια που μας κατατρεχει τοσα χρονια !!! Δεν σημαινει ΤΙΠΟΤΑ το οτι η χωρα εχει χιλιαδες Ιατρους,Δικηγορους ,Αρχιτεκτονες ,Προγρ/τες Η/Υ ,ταχα μορφωμενους στα χαρτια ,τη στιγμη που ολοι αυτοι εχουν ενα τεραστιο ελλειμα Παιδειας !
    Διοτι αλλο Εκπαιδευση(σε μαθαινω να κανεις οτι θελω)και αλλο Παιδεια(ολοκληρωμενη ,σφαιρικη μορφωση).
    Λυση ;
    Γριφος παρα, μα παρα πολυ δυσκολος ! Ας μην ξεχναμε (γιατι αυτο ειναι ,ισως ,το μεγαλυτερο ελλατωμα της φυλης) τα λογια του Εθναρχη {“Ανηκωμεν εις την Δυσην”},καθως και τα ζεϊμπεκικα με τα ζιβαγκο και να δω ποτε θα βαλουμε μυαλο…
    Και τοτε ισως καταλαβουμε απο που ξεκινα το προβλημα και ποιοι αρχισαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *