Εφαγε Ξύλο η Κανέλλη από τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη ζωντανά στον αέρα video


Ένα πρωτοφανές περιστατικό για τα ελληνικά δεδομένα έγινε πριν από λίγο στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Ο Ηλίας Κασιδιάρης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με μπουνιές και σφαλιάρες κατά της βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη.

Aρχικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα μπουκάλι με νερό στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, μετά σηκώθηκε από την καρέκλα του, έβγαλε το μικρόφωνο του και κινήθηκε απειλητικά κατά της Λ. Κανέλλη. Σε αυτό το σημείο ωστόσο προσέξτε στο βίντεο ότι η Λ.Κανέλλη πρώτη του επιτίθεται και μετά ακολουθούν οι ανεκδιήγητες σκηνές…

Ο Η.Κασιδιάρης “απάντησε” χτυπώντας τη με σφαλιάρες και μπουνιές και ο τηλεοπτικός σταθμός έκοψε την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον αέρα…

“Παλαιοκομμούνι” χαρακτήρισε ο Κασιδιάρης την Κανέλλη και προσπαθώντας να φτάσει την Ρ.Δούρου, κτυπησε την Κανέλλη με τις γροθιές του!

“Για πολιτικά κτήνη του 2012” μίλησε η Λιάνα Κανέλλη και πρόσθεσε: “Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης!”.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλλας η προϊστάμενη της Eισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου ενημέρωσε ότι θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη.

“Είναι οι σύγχρονοι ναζί! Μόνο κατ’ ευφημισμό μπορούν να αποκαλούνται άνθρωποι αυτοί!”, τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης από το Συνασπισμό. .

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

One thought to “Εφαγε Ξύλο η Κανέλλη από τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη ζωντανά στον αέρα video”

  1. Εδω παει γαντι η φραση της Τασουλας απο τη διαφημιση.
    “Εχεις ξεφυγει…”
    Εχει ξεφυγει η κατασταση απο την αθλια διαχειρηση των “σωτηρων” μας απο το 1974 και μετα.Ανασφαλεια ,ατιμωρησια και αθλιοτητα κυριαρχουν σε ολη τη χωρα.
    Αν αυτο που βιωνουμε ειναι Δημοκρατια τοτε δεν χρειαζεται να σχολιασουμε τιποτ’αλλο.
    Εμενα,παντως δυο λεξεις μου ερχονται στο μυαλο. ΑΣΥΔΟΣΙΑ και ΑΝΑΡΧΙΑ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *