Σπάνια γενετική διαταραχή κάνει τρία αγόρια να βγάλουν κανονικό …στήθος!

Βία, κοροϊδία και συνεχείς χλευασμούς ήταν αυτό που περίμενε καθημερινά τους αδερφούς Ramirez από τον Άγιο Δομίνικο. Τα τρία αγόρια είχαν αναπτύξει στήθος που θύμιζε γυναικείο αλλά, σήμερα, μετά απο εγχείρηση, είναι πια ελεύθεροι να ζήσουν μια κανονική ζωή.

“Τώρα δεν μπορούν πια να μας κοροϊδεύουν”, είπε o 17χρονος Yeuri σε τοπικό κανάλι της περιοχής. Εκείνος και τα αδέρφια του, ο 12χρονος Daniu και ο 11χρονος Gabriel, πέρασαν 2 ώρες ο καθένας στο χειρουργικό τραπέζι του νοσοκομείου Velez Santana του νησιού.

H κινητοποίηση του νοσοκομείου πραγματοποιήθηκε όταν ο απελπισμένος πατέρας των παιδιών βγήκε στην τηλεόραση για να ζητήσει βοήθεια. Μεγάλωσε τα αγόρια μόνος του, δουλεύει ως πωλητής τροφίμων και δεν είχε τα χρήματα για μια τέτοια εγχείρηση. Η παράκλησή του για την εύρεση ενός ειδικού εισακούστηκε μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ο επικεφαλής του νοσοκομείου Velez Santana συμφώνησε να καλύψει το κόστος.

Τα τρία αδέρφια μετά την εγχείρηση, με τον πατέρα τους και την παρουσιάστρια του καναλιού Zona5, το οποίο βοήθησε να ακουστεί ο πατέρας.)

Οι γιατροί είπαν πως θα παρακολουθήσουν τα αγόρια και θα τους δώσουν ειδικά χάπια για να σταματήσει η παραγωγή θηλυκών ορμονών στον οργανισμό τους. Η γυναικομαστεία των αγοριών προκλήθηκε από μια γενετική διαταραχή η οποία πιθανότατα πέρασε σ’ αυτούς μέσα από τις γενεές.

http://www.cosmo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *