Αυτοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον Κ. Μπεντεβή (μέλος Δ/Σ ΙΣΑρκαδίας)σε παραίτηση από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου!

«Κύριε Περιφερειάρχη,

Παραιτούμαι από την τιμητική θέση του Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφέρειας Πελοποννήσου που οι συμπολίτες μου ανέθεσαν με ιδιαίτερη και σημαντική αίσθηση εμπιστοσύνης για τους δυο παρακάτω λόγους :

Πρώτον γιατί αισθάνθηκα την αδυναμία μου να επικοινωνήσω και να συνεννοηθώ με ένα κομμάτι των συμπατριωτών μου. Παρ ότι διαβουλεύτηκα μαζί τους με ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη το αποτέλεσμα έδειξε ότι δεν κατόρθωσα να έχω το βαθμό επικοινωνίας και αλληλοκατανόησης που ο πολιτικός πολιτισμός απαιτεί.

Δεύτερον γιατί στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή της θητείας μου ως     Περιφερειακός Σύμβουλος δεν κατάφερα να προβλέψω, να αντιληφθώ και εν τέλει να αποτρέψω στο βαθμό που μπορούσα, τα βίαια και καταδικαστέα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλλει την ευθιξία ως ανάγκη και υποχρέωση στον τόπο και στους πολίτες  ετούτες τις πολύ δύσκολες ώρες.

Σίγουρος ότι ο αντικαταστάτης μου θα σταθεί πιο άξια από εμένα σε αυτήν την πολύ τιμητική θέση σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας.

Σας ευχαριστώ πολύ.

ΚΩΝ/ΝΟΣ Κ. ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ»

One thought to “Αυτοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον Κ. Μπεντεβή (μέλος Δ/Σ ΙΣΑρκαδίας)σε παραίτηση από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου!”

  1. Κωστη,

    Συγχαρητηρια που απεδρασες απο τον πιο ρυπαρη δεξαμενη της κοινωνιας μας !
    Απο την στιγμη της γνωριμιας μας σε θεωρησα εναν ανθρωπο ηθικο και ακεραιο που παλευε εναντια στις “αρλουμπες” αυτου του μορφωματος που θελουμε να αποκαλουμε κρατος.
    Μακρια και αξιοπρεπης !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *