Επίθεση Λοβέρδου στον ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα

«Ζούμε την πρώτη πράξη της εφαρμογής του προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., εξαιτίας της στάσης του οποίου δεν πήραμε 1 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα, με τμήμα του οποίου θα είχε λυθεί αμέσως αυτό το θέμα, χωρίς να ταλαιπωρούνται οι αναξιοπαθούντες συνάνθρωποί μας», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος στις εξελίξεις για το θέμα των φαρμάκων των καρκινοπαθών.

Ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι «αντί να συστέλλονται οι ιθύνοντες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., μοιράζουν με θράσος ευθύνες σε όλους τους άλλους, επενδύοντας στα μεγάλα προβλήματα των καρκινοπαθών, για να πάρουν ψήφους».

Επέστησε την προσοχή στους πολίτες και σημείωσε ότι «αν όλα δεν πάνε καλά, παρόμοια προβλήματα θα έχουμε τον Οκτώβριο με όλα τα φάρμακα, τα καύσιμα και τα τρόφιμα, αφού τα περισσότερα από όλα αυτά τα είδη εισάγονται».

Όσον αφορά τον ΕΟΠΠΥ ο κ. Λοβέρδος είπε ότι ενώ οι περισσότεροι πολίτες αρχικά ήταν αντίθετοι με τη δημιουργία του «τώρα όλοι υποστηρίζουν την αναγκαιότητά του, αλλά μας μέμφονται επειδή δεν δίνουμε περισσότερα χρήματα γι΄ αυτόν».

«Ισχυρίζονται ότι οι ίδιοι έχουν χρήματα», πρόσθεσε και διερωτήθηκε: «Πού, όμως, θα τα βρουν, αφού λόγω ανεργίας οι εισφορές είναι λιγότερες και το υπουργείο Οικονομικών δεν μπορεί να βρει δανεικά; Οι μάσκες πέφτουν η μία μετά την άλλη».

Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι κατά τη θητεία του, παρουσιάστηκε πολλές φορές το πρόβλημα της έλλειψης φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας «και το λύσαμε αμέσως», καθότι επρόκειτο για πολιτική και όχι υπηρεσιακή κυβέρνηση «και μπορούσαμε να κινηθούμε αποφασιστικά».

«Χθες πήραμε ως ΠΑΣΟΚ πρωτοβουλία να βοηθήσουν όλα τα κόμματα την υπηρεσιακή κυβέρνηση και λύση σύντομα θα υπάρξει», υπογράμμισε.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

http://www.zougla.gr/politiki/article/epi8esi-loverdou-ston-siriza-gia-ta-farmaka

3 thoughts to “Επίθεση Λοβέρδου στον ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα”

  1. Αυτό και εάν λέγεται θράσος!!!!Να κατηγορεί ο κατεξοχήν υπεύθυνος της τραγωδίας(Λοβέρδος) που ζουμε στον χώρο της υγείας έναν πολιτικό φορέα(ΣΥΡΙΖΑ)-με τον οποίο μπορούμε να συμφωνούμε ή όχι- ο οποίος δεν έχει κυβερνήσει ποτέ αυτόν τον τόπο.
    Ολοι απλήρωτοι.Γιατροί,φαρμακοποιοί,προμηθευτές.Επί υπουργίας του κάθε 2 μήνες είχαμε παύση χορήγησης φαρμάκων και υλικών προς νοσοκομεία από φαρμακοποιούς και προμηθευτές αντίστοιχα.
    Και ως νέος ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ αντί να κάνει την αυτοκριτική του ο άθλιος,επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ.
    Θα μας αναγκάσει τελικά να φηφίσουμε μονοκούκι Τσίπρα γιά να ξεκουμπιστούν οι άθλιοι από τις καρέκλες της εξουσίας.

  2. ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ….???!!!
    ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ (ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 1ΔΙΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ…ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??
    ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ Η ΒΑΡΥ-ΠΕΝΘΟΥΣΑ…ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ…ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ….ΕΕΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!!

  3. Δηλαδη, τι ηθελε ο Λοβερδος ;;; !;! Να δημιουργηθει ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ και να μην υποστηριχει οικονομικα απο την Κυβερνηση ;;;
    Ποιος επρεπε να στηριξει το νεο φορεα ; Οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι που με τη διαχειρηση που εφαρμοσε(οχι τωρα ,εδω και 35 χρονια) ,αυτος και οι ομοιοι του , απο τις 15 καθε μηνα ψαχνουν τις τσεπες τους μηπως και βρουν κατι να κουδουνιζει μεσα σε αυτες ;;;
    Μας τρελαναν ηδη Κα Μαρια και αν δεν προσεξουμε στις 17(και οταν λεω να προσεξουμε ,το εννοω) τα χειροτερα θα ερθουν !!!
    Το θεμα δεν ειναι αν θα φερει την ανοιξη ο μπλε ,ο πρασινος ,ο ροζ ή ο παρδαλος .Το θεμα ειναι να καταλαβουμε οτι αν δεν αλλαξουμε μυαλα ΕΜΕΙΣ,ωστε να αγαπησουμε αυτη τη χωρα και να την βοηθησουμε να βγει απο τη γωνια και να σταθει ξανα με υπερηφανεια στο παγκοσμιο στερεωμα,τιποτα δεν θα γινει…
    Και ας λεγεται Αλεξης,Αντωνης ή Χλημιντζουρας αυτος, χαλαλι του !
    Αλλα να εχετε κατα νου οτι αυτος αντικατοπτριζει αυτους που τον ψηφισαν ! Αν τον ψηφισουν λαμογια ,λαμογιες θα κανει.
    Αν τον ψηφισουν συνειδητοποιημενοι πολιτες, τοτε και μονο τοτε θα αλλαξει κατι σ’αυτη τη χωρα !
    Με το χερι προτεταμενο θα μας βρει παλι η 18η ,προβλεπω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *