Απάντηση του Γ.Ν. Μαιευτήριου ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ σχετικά με δημοσίευμα του www.iatropedia.

Δημοσίευμα του www.iatropedia.gr.

Με βάση το δημοσίευμα στο www.iatropedia.gr, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σχετικά με το θέμα της έλλειψης φαρμάκων στο Νοσοκομείο ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ είναι παντελώς ψευδές και συκοφαντικό.

Επειδή το Μαιευτήριο ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ συνεχίζει να κρατά την πρώτη θέση στην προτίμηση των γυναικών στην Αττική συχνά γίνεται αντικείμενο συκοφαντικής δυσφήμησης.

Άλλωστε προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η δημοσιογράφος δεν προσπάθησε να διασταυρώσει το δημοσίευμα της με την Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Σχετικά με την έλλειψη φαρμακοποιού είναι γεγονός ότι η Διευθύντρια Φαρμακοποιός απουσιάζει λόγω αναρρωτικής άδειας, καθώς επίσης η επικουρική Φαρμακοποιός δεν μπορεί να συνεχίσει την θητεία της η οποία έληξε στις 31/5/2012.

Στο Νοσοκομείο υπάρχει σχεδιασμός για κάλυψη τέτοιων έκτακτων περιπτώσεων προκειμένου να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν υπάρχει τριπλή κάλυψη η οποία συνίσταται στα εξής :

Καλύπτεται επικουρικά από την Φαρμακοποιό της 1ης ΥΠΕ, όπως επίσης και από την Φαρμακοποιό του διασυνδεόμενου Νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

Επί πλέον ο Νόμος προβλέπει ότι σε περίπτωση απουσίας της Φαρμακοποιού να την αντικαθιστά ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας ή μέλος της επιτροπής Φαρμάκων που θεσμικά υπάρχει και λειτουργεί στο Νοσοκομείο μας όπως και ήδη συμβαίνει από σήμερα.

Συνεπώς καταλήγουμε ότι η παρεχόμενη φροντίδα προς τα βρέφη και τις μητέρες από το Νοσοκομείο είναι πλήρως εγγυημένη όπως προβλέπει το ΕΣΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *