Οι συγγενείς ξυλοκόπησαν τον τραυματιοφορέα!

Δαρμένος βρέθηκε ένας 40χρονος τραυματιοφορέας του Βενιζελείου, όταν βρέθηκε μπροστά στους συγγενείς τραυματία, που επιτακτικά του ζητούσαν να μεταφέρει τον ασθενή συγγενή τους, αν και ο τραυματιοφορέας είχε σχολάσει και είχε αναλάβει η επόμενη βάρδια.

Όλα συνέβησαν, χθες το βράδυ, όταν αγρότης μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο σοβαρά τραυματισμένος, αφού τον είχε καταπλακώσει το τρακτέρ που οδηγούσε. Ο αγρότης εισήχθη στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε περίπου στις 23.00, ώρα που αλλάζει η βάρδια γιατρών, νοσηλευτών και τραυματιοφορέων.

Την ώρα που ο 40χρονος τραυματιοφορέας ετοιμαζόταν να φύγει, έχοντας ολοκληρώσει τη βάρδια του, βρέθηκε μπροστά στους συγγενείς του τραυματισμένου αγρότη, οι οποίοι επιτακτικά του ζητούσαν να τον μεταφέρει. Ο 40χρονος έκανε … το λάθος να τους γνωστοποιήσει ότι έχει σχολάσει και πως αναλαμβάνει συνάδελφός του.

Οι συγγενείς του ασθενούς, εξοργισμένοι, όρμησαν στον τραυματιοφορέα και τον ξυλοκόπησαν, χωρίς, ευτυχώς, να του προκαλέσουν σημαντικά τραύματα.

Το περιστατικό αυτό αποτελεί το αποκορύφωμα των ιστοριών … καθημερινής τρέλας στο νοσοκομείο, καθώς πλέον, ολοένα και συχνότερα, ο κόσμος πιεσμένος από την κατάσταση, καταλήγουν να “ξεσπούν” τα προβλήματά τους στο προσωπικό…

http://cretalive.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *