Οι τελευταίες λέξεις του αυτόχειρα στη Νίκαια

Άνθρωπος του μεροκάματου και πατέρας δύο παιδιών ήταν ο 60χρονος που με μια θηλιά στον λαιμό αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του μέσα στο δασάκι του Αγίου Φιλίππου στη Νίκαια.

Επάνω του δεν βρέθηκαν έγγραφα, παρά μόνο ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο εξηγεί αναλυτικά τι τον έκανε να πάρει τη μοιραία απόφαση.

«Η Αστυνομία δεν με ξέρει. Δεν έχω πιει ποτέ. Γυναίκες και ναρκωτικά, ούτε στα όνειρα. Καφενείο δεν έχω πάει ποτέ, δουλειά όλη μέρα! Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα: έγινα επαγγελματίας στα 40, με αποτέλεσμα να φεσωθώ. Τώρα ο μαλ… των 61 ετών πρέπει να πληρώσω. Εύχομαι τα εγγόνια μου να μη γεννηθούν στην Ελλάδα, μια και δεν θα αποτελείται από Έλληνες εδώ και στο εξής. Τουλάχιστον να ξέρουν μια άλλη γλώσσα, μια και θα την έχουν καταργήσει εντελώς! Εκτός αν υπήρχε πολιτικός με αρχ… τύπου Θάτσερ για εμάς και το κράτος για να συμμορφωθούμε.

Αλέξανδρος 29/05/12»

Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι της περιοχής που τον βρήκαν απαγχονισμένο σε ένα δέντρο στις 07.00 σήμερα το πρωί, από χθες τον έβλεπαν να κάθεται σκεφτικός σε ένα παγκάκι στο ίδιο δασάκι, χωρίς φυσικά να μπορούν να φανταστούν τι θα επακολουθούσε.

Ο άνδρας έβαλε τη φόρμα της δουλειάς, πήρε τα εργαλεία του (εργαζόταν περιστασιακά ως εργάτης σε οικοδομές ή σε επισκευές πλοίων) κι έφυγε από το σπίτι του, όπως κάθε μέρα.

Η αστυνομία και το ασθενοφόρο που κάλεσαν οι περίοικοι, όταν τον αντίκρισαν, δυστυχώς έφτασαν όταν ήταν πλέον πολύ αργά.

http://www.zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *