Κανιβαλισμός on camera – Του έτρωγε το πρόσωπο κάτω από μια γέφυρα!

Σε κατάσταση αμόκ ο δράστης δε σταματούσε να τρώει ζωντανό το θύμα του – Συνέχιζε να του κατατρώει το πρόσωπο ενώ τον πυροβολούσαν – Του έριξαν τουλάχιστον 12 φορές πριν πεθάνει – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το θύμα. Δυο άνδρες γυμνοί κάτω από μια γέφυρα. Ο ένας είναι αναίσθητος, ο δεύτερος, σε κατάσταση αμόκ, τον τρώει ζωντανό! Χρειάστηκε να τον πυροβολήσουν 12 φορές για να σταματήσει.

Η υπόθεση έχει ΣΟΚΑΡΕΙ την αμερικανική κοινή γνώμη και όχι μόνο. Οι αστυνομικοί δε μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Ούτε ότι έπρεπε να πυροβολήσουν τον δράστη έξι φορές για να σταματήσει να τρώει το πρόσωπο του θύματός του! Μοιάζει περισσότερο για σκηνή από ταινία με πρωταγωνιστική τον Χάνιμπαλ Λέκτερ αλλά είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Συνέβη στο Μαϊάμι, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, μέρα μεσημέρι!

Όλα έγιναν κοντά στο πάρκινγκ της εφημερίδας Miami Herald και καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας.

Ένας αστυνομικός που έκανε περιπολίες είδε έναν γυμνό άνδρα να κατατρώει το πρόσωπο ενός άλλου. Βρίσκονται και οι δυο στο έδαφος, γυμνοί. Αμέσως φώναξε στον δράστη να σταματήσει, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Στο μεταξύ μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο και είδε το περιστατικό, σταμάτησε έναν άλλο αστυνομικό.

Όταν ο δεύτερος αστυνομικός κάλεσε τον δράστη να σταματήσει κι εκείνος δεν το έκανε, τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε γράφει η Miami Herald. Αλλά ακόμη και μετά τον πυροβολισμό, ο κανίβαλος δε σταμάτησε. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι άκουσαν τουλάχιστον 12 πυροβολισμούς πριν πέσει νεκρός!


Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα ούτε του θύτη ούτε του θύματος. Κανείς δεν ξέρει ακόμη γιατί έγινε ό,τι έγινε, πως ακινητοποιήθηκε το θύμα και γιατί βρέθηκαν και οι δυο άνδρες χωρίς ρούχα.

Το γεγονός ότι δε βρέθηκε οπλισμός στο σημείο όπου βρέθηκαν οι δυο άνδρες οδήγησε την αστυνομία στο συμπέρασμα πως δεν αποκλείεται ο δράστης να χρησιμοποίησε απλά τη δύναμή του για να ακινητοποιήσει το θύμα του.

Επίσης, η αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης έπασχε από ψύχωση που συνδέεται με τη χρήση κοκαΐνης και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος, αναγκάζοντας τον χρήστη να γδυθεί.

NewsIt

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *