ΑΡΣΙ.Αρκετά κράτησε η πλάκα με τον κ. Σημαντήρη

 

Κατά καιρούς ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ με τα αμίμητα έγγραφα του νομικού συμβούλου της 2ης ΥΠΕ κ. Σημαντήρη. Υπενθυμίζουμε π.χ. εκείνο το αμίμητο για λογαριασμό του «Ιδρύματος για την Υγεία του Παιδιού», το οποίο είχε σχολιαστεί με παράφραση γνωστής παροιμίας ως «από μικρό και από … Σημαντήρη μαθαίνεις την αλήθεια».

Ο εν λόγω κορυφαίος ΝΟΜΙΚΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ξαναχτύπησε … Σε πρόσφατο έγγραφό του αναφέρει πως η επίσχεση εργασίας στα δημόσια νοσοκομεία είναι αδιανόητη, και πως αν οι ιατροί και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του ΕΣΥ δεν πληρώνονται το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να απαιτήσουν … δωρεάν σίτιση (!) στην τραπεζαρία του νοσοκομείου. Αυτό προφανώς για να μην ψοφήσουν από την πείνα οι ίδιοι, για τα παιδιά τους τι θα γίνει άγνωστο… Άλλωστε, με την ίδια λογική θα μπορούσαν π.χ. να ανεχτούν να μην πληρώνονται αν το νοσοκομείο διαθέσει στέγαση στους κοιτώνες του, ρουχισμό κλπ !

Επειδή τα πράγματα ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ, και επειδή τα παραπάνω ευτράπελα ο κ. Σημαντήρης τα αναγράφει σε έγγραφο της 2ης ΥΠΕ, με τον ανάλογο λογότυπο και υπογράφει μάλιστα σαν «Προϊστάμενος της Νομικής Υπηρεσίας»,  ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 2ης ΥΠΕ να πάρει ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ και να μην κρύβεται πίσω από τις πλάτες του κ. Σημαντήρη. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι διοικήσεις των υπόλοιπων ΥΠΕ που τσακίζονται κοινοποιούν ανάλογης νομικής «βαρύτητας» έγγραφο εναντίον του δικαιώματος της επίσχεσης, αυτό του νομικού συμβουλίου του κράτους …

Κυρίες και κύριοι των ΥΠΕ, αφήστε τις ιστορίες για αγρίους και ΠΛΗΡΩΣΤΕ μας τις ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ εφημερίες στο ΣΥΝΟΛΟ τους και χωρίς κουτοπονηριές, που οφείλετε από 1-1-12 και σε πολλά νοσοκομεία ακόμα και από την 1-9-11 … Πάρτε ανοιχτά και δημόσια θέση για τις δίκαιες κινητοποιήσεις των νοσοκομειακών γιατρών και ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ πίσω από «κατά παραγγελία» γνωμοδοτήσεις διάφορων Σημαντήρηδων ! 

Ο νέος υπουργός κ. Κίττας έχει αυτονόητο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ καθήκον να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ στην τάξη όσους διοικητές και υποδιοικητές ΥΠΕ και νοσοκομείων πουλάνε «μαγκιά» και «τσαμπουκάδες» στους νοσοκομειακούς γιατρούς αντί να ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ να λύσουν όποια προβλήματα μπορούν από τα χιλιάδες που δημιούργησε η πολιτική του … προηγούμενου «καθεστώτος», το οποίο τους είχε διορίσει.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ …

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *