Συνάντηση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Χρήστου Κίττα με την Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 συνάντηση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Χρήστου Κίττα με την Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στον ΕΟΠΥΥ, τις εφημερίες, την κατ’ εξαίρεση πρόσληψη επικουρικών ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού όπου κρίνεται απαραίτητο, τη στήριξη τμημάτων και νοσοκομείων και την επαναλειτουργία του Καρδιοχειρουργικού Τμήματος του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Επίσης, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στους νέους οργανισμούς των Νοσοκομείων και το πρόστιμο του 1 ευρώ στη χειρόγραφη συνταγογράφηση, ενώ ετέθη επίσης και το θέμα που προέκυψε με τις οροθετικές ιερόδουλες και τους μετανάστες.

Τέλος, συμφωνήθηκε ΟΕΝΓΕ και υπηρεσιακός Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Χρήστος Κίττας να βρίσκονται σε επαφή, προκειμένου να αντιμετωπίζονται επείγοντα θέματα που μπορεί να ανακύπτουν στο χώρο της Δημόσιας Υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *