Νέα σειρά κινητοποιήσεων από το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός

Μετά τη συνέλευση των εργαζόμενων του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, στην οποία αναπτύχθηκε αναλυτική συζήτηση για τις εξελίξεις που αφορούν στο περιβόητο σχέδιο των συγχωνεύσεων των νοσοκομείων, διαπιστώθηκε με ευρύτατη πλειοψηφία ότι δεν αποδέχονται το έκτρωμα των «συγχωνεύσεων» που θα επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο των υπηρεσιών υγείας και ταυτόχρονα, τη θέση και τα δικαιώματα όλων των υγειονομικών και κατά συνέπεια ξεκινούν νέο γύρο κινητοποιήσεων. Μετά τη σημερινή συγκέντρωση στα ΤΕΠ θα ακολουθήσει, την Πέμπτη 14 Ιούλη συμμετοχή στην στάση εργασίας των γιατρών και στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας και την Τετάρτη 20 Ιουλίου συμμετοχή στα συλλαλητήρια υπεράσπισης του λαϊκού δικαιώματος στην Υγεία, με το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια 7μμ.

Οι γιατροί ενημερώνουν προς πάσα κατεύθυνση ότι οι επαίσχυντες μεθοδεύσεις σε συνδυασμό με τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος κάνουν το βίο αβίωτο για όλο το λαό. Και ενημερώνουν Κυβέρνηση, Τρόικα και Ευρωπαϊκή Ένωση ότι θα παλέψουν ανυποχώρητα για:

Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας

Να μην συγχωνευτούν τμήματα και κλινικές.Να μην κλείσει κανένα νοσοκομειακό κρεβάτι.

Προσλήψεις ΑΜΕΣΑ προσωπικού όλων των κλάδων και ειδικοτήτων με πλήρη κι αποκλειστική απασχόληση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *