ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. ΕΟΠΥΥ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ

Συνάδελφοι Πρόεδροι

Έφτασε νομίζουμε η στιγμή για να ξεσηκωθούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό το έκτρωμα μεταρρύθμισης που λέγεται ΕΟΠΥΥ που καταδυναστεύει τη τσέπη του ασφαλισμένου και καταδικάζει την αξιοπρέπεια του γιατρού και γενικά του ιατρικού επαγγέλματος.

Ο νέος Υπουργός Υγείας της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης κος Κίττας αναφέρθηκε σχετικά ότι θα στηρίξει το επάγγελμά μας και κυρίως την αξιοπρέπειά μας. Είναι ευκαιρία τώρα ο κος Υπουργός να καταργήσει ό,τι δεν πάει καλά στον τομέα Υγείας.

– Το ηλεκτρονικό σύστημα συνταγογράφησης δεν λειτουργεί και δεν ξέρουμε πότε θα λειτουργήσει. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ και να πάμε στη χειρόγραφη συνταγογράφηση (ο πρώην Υπουργός κος Λοβέρδος μίλησε ότι είναι υπερήφανος για την οικονομία που του παρείχε το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Τόσο αυτός όσο και οι άλλοι ξέρουν και τους ενδιαφέρουν μόνο οι αριθμοί).

– Ο ΕΟΠΥΥ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ. Χρωστά παντού (γιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές). Οι έχοντες και κατέχοντες τον ΕΟΠΥΥ καθημερινά γίνονται αναξιόπιστοι. ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ (Ήδη μας έχουν καταργήσει εμάς)

– Τα Νοσοκομεία υπολειτουργούν. Οι γιατροί με κίνδυνο της ασφάλειάς και της αξιοπρέπειάς τους εργάζονται και δεν αμοίβονται. Οι περικοπές των εφημεριών όλο και αυξάνονται. Οι ενεργείς εφημερίες αντικαστάθηκαν με ετοιμότητας (κι εδώ πάλι παίζουν με αριθμούς) με ό,τι συνεπάγεται για την ευθύνη του τομέα του γιατρού.

– Να διεκδικήσουμε το ΤΣΑΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Εάν τώρα δεν ξεσηκωθούμε όλοι οι ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΖΙ να αξιώσουμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα, να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να μας χρησιμοποιούν ενόψει εκλογών, να αποτελέσουμε αντικείμενο ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ θέτοντας στη τελική και τις παραιτήσεις όλων μας (και των ΔΣ).

 

Με τιμή

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Δρ. Αλέξιος Μαρτζούκος                              Σπυρίδων Μάστορας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *