Interamerican :Σημαντική ανάπτυξη στις ασφάλειες υγείας στην Κρήτη

Η αυξανόμενη διείσδυση της Interamerican στην Κρήτη και ειδικότερα στον τομέα ασφάλισης υγείας επισημάνθηκε κατά την πρόσφατη Παγκρήτια Συνάντηση Συνεργατών, που οργάνωσε η εταιρεία στα Χανιά.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται, η Interamerican στο νησί, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων Κρήτης, Στάθης Λουραντάκης, έχει επιτύχει αύξηση στην υγεία της τάξεως του 32% κατά τους πρώτους μήνες του έτους, κλείνοντας το 4μηνο με νέα παραγωγή ασφαλίσεων υγείας 220 χιλ. ευρώ. Παράλληλα, στους κλάδους γενικών ασφαλίσεων, που αποτελούν επίσης προτεραιότητα για την εταιρεία, τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα διατηρούνται στα επίπεδα του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2011.

Σημειώνεται ότι η βελτίωση των αποτελεσμάτων στην Κρήτη στον κλάδο υγείας συνδέεται και με τη στρατηγική διεύρυνσης του δικτύου υγείας, που υλοποιήθηκε το 2011 με την προσθήκη νέων συνεργατών ιατρών και συνεργαζομένων κλινικών.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Μαυρέλης, γενικός διευθυντής πωλήσεων και marketing του Ομίλου, ο οποίος αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνονται, λόγω της οικονομικής κρίσης, στον ασφαλιστικό κλάδο, αλλά και στη σταθερά καλή πορεία της Interamerican, αντίθετα στο καθοδικό ρεύμα της αγοράς. Όπως τόνισε ο ομιλητής, η ύφεση έχει ως συνέπεια τη μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, την κάμψη των αποδόσεων που έχουν τα επενδυτικά προγράμματα και την αύξηση των εξαγορών των ασφαλιστικών συμβολαίων. «Παράλληλα όμως», επισήμανε ο κ. Μαυρέλης, «τα προβλήματα στο δημόσιο σύστημα υγείας και το ψαλίδισμα των συντάξεων δημιουργούν αυξημένες, ανελαστικές ανάγκες και ανοίγουν χώρο για την ιδιωτική ασφάλιση, όπου η Interamerican υπογραμμίζει την ηγετική παρουσία της με νέες προτάσεις, προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής».

Βραβεύσεις
Κατά την εκδήλωση βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους σε νέα παραγωγή υγείας κατά σειρά επιτυχίας οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Εταιρείας Θρ. Παρασκάκης, Στ. Γαγάνης, Κ. Καστανάκης, Γ. Καρυωτάκη και Στ. Ψυχουντάκη, καθώς επίσης ο πρώτος νέος ασφαλιστικός σύμβουλος Πολ. Γάσπαρης και ο πρώτος unit manager Ι. Πατεράκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *