Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας. ΠΡΟΣ: ΕΟΠΥΥ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΧΩΡΑΣ

 

Κέρκυρα,   11-5-12

 

 

Αξιότιμοι Κύριοι

 

Επιτέλους σταματήστε να ταλαιπωρείτε τόσο τους ασφαλισμένους όσο και τα μέλη μας ιατρούς πιστοποιημένους αλλά μη ενταγμένους στον ΕΟΠΥΥ με τις ανακοινώσεις σας ότι θα έχουν για χρήση τα συνταγολόγια μέχρι 15-5-12.

Ερχόμαστε να σας προλάβουμε ότι μετά δεν θα αρχίσετε να μας ξαναζητάτε πίσω τα συνταγολόγια όπως κάνατε και στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2012.

Σας επισυνάπτουμε ακόμα μία φορά την εξώδικο διαμαρτυρία μας που πρώτος ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας σας έστειλε για τη παράλογη και μη σύννομη αφαίρεση δικαιώματος στους ιατρούς εκτός ΕΟΠΥΥ να μην έχουν δικαίωμα χειρόγραφης συνταγογράφησης όταν υπάρχουν τόσα πολλά να γραφούν σε αυτά.

Άλλωστε, μάλλον διαφαίνεται ότι δίνετε μπόνους στην ελάχιστη μειοψηφία των γιατρών που αποφάσισαν να ενταχθούν στον ΕΟΠΥΥ κρατώντας τους «όμηρους» με υποσχέσεις (και απορούμε πότε θα ξεσηκωθούν όταν τους έχετε σε οικονομική πίστωση τόσους μήνες) και δημιουργείτε με τις αποφάσεις σας δύο κατηγορίες ιατρών καταργώντας στη πράξη τους ιατρούς εκτός ΕΟΠΥΥ όπου είναι και η συντριπτική πλειοψηφία στην εθνική υγειονομική οικογένεια δημιουργώντας μας αντιπαραθέσεις με τις μη σύννομες ενέργειές σας.

Παρακαλούμε για ύστατη φορά να σταματήσετε να παίζετε με το ιατρικό σώμα και κυρίως με τους ασφαλισμένους που βρίσκονται σ’αυτή τη δυσμενή κατάσταση και για τους οποίους θα υπεραμυνθούμε προστατεύοντάς τους την υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό που τους απέμεινε.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας θέλοντας να προστατεύσει την αξιοπρέπεια και την επιστημονική κατάρτιση των μελών του, θα διεκδικεί ισότιμες εφαρμογές της νομοθεσίας.

 

Με τιμή

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Δρ. Αλέξιος Μαρτζούκος                             Σπυρίδων Μάστορας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *