Επιστολή που δημοσιεύθηκε το 1997 πριν από 15 χρόνια με θέμα την λαθρομετανάστευση. Η ανεξέλεγκτη δράση των αλλοδαπών


 


 

Κύριε διευθυντά

Πριν ολίγων ημερών παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως σύμφωνα με τα οποία η αύξησις της εγκληματικότητας στην Ελλάδα οφείλεται κυρίως εις την ανεξέλεγκτη δράση των αλλοδαπών.

Ο ίδιος ο υπουργός κ. Ρωμαίος δήλωσε ότι η κατάστασις που  δημιουργείται λόγω της παρουσίας των λαθρομεταναστών, θα οδηγήσει σε κοινωνικοπολιτικές εκρήξεις. Ακόμη από το υπουργείο Υγείας ανακοινώθηκε ότι η κατακόρυφη αύξησις σε κρούσματα λοιμωδών νοσημάτων, φυματιώσεως, ηπατίτιδος κ.α. οφείλεται επίσης στην παρουσία ξένων στον τόπο μας.

Τα αποτελέσματα αυτά ήταν αναμενόμενα και δικαιώνουν όσους αντιδρούν στα σχέδια κάποιων δυνάμεων που θέλουν την Ελλάδα πολυφυλετική, πολυπολιτισμική, πολυγλωσσική.

Όσοι κυβερνούν αυτόν τον τόπο, συμμετέχουν σε συνέδρια για την μετανάστευση μας εκπροσωπούν και λαμβάνουν αποφάσεις, ας φροντίσουν ανθρώπινα, ιστορικά και κληρονομικά δικαιώματά μας.

Μας είναι δύσκολο να δεχθούμε ότι το ελληνικό κράτος επιβάλλει τον νόμο στους απλούς Έλληνες φορολογούμενους χωρίς να είναι σε θέση, να οχυρώσει τα σύνορά του και να βάλει τέλος στην εισαγόμενη παρανομία.

 

Με εκτίμηση

Μανώλης Ι. Αλιφιεράκης

Manwlis Alifierakis alifieris@hotmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *