ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ.Υ3β/Γ.Π./οικ. 24948

Με σκοπό την συνεχή ενημέρωση    του ελευθεροεπαγγελματία ιατρού,  σας αναφέρουμε την πρόσφατα                               

δημοσιευμένη Υπουργική απόφαση

(Αρ. Υ3β/Γ.Π./οικ.24948_Φ.Ε.Κ.αρ.Β΄713/13.3.2012­_ πατήστε εδώ).

 

Η προαναφερόμενη Υπουργική απόφαση έρχεται να κλείσει το σχετικό κενό που υπήρχε όσων αφορά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και όλες τις απαιτούμενεςπροϋποθέσεις για την χορήγηση βεβαίωσης λειτουργίας των ιατρείων και των πολυιατρείων,  σύμφωνα με τις αλλαγές που επέφερε ο Ν.3919/2011.

Στην απόφαση αυτή αναφέρεται ότι η βεβαίωση λειτουργίας ιατρείου, πολυιατρείου χορηγείται από τον κατά τόπους Ιατρικό σύλλογο εντός ενός μηνός από την ημερομηνία αναγγελίας έναρξης λειτουργίαςκαι υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών εφόσον τηρούνται οι σχετικές προϋποθέσεις.

 

Ηπροαναφερόμενη υπουργική απόφαση, αποσαφηνίζονταςτις τελικές οδηγίες εφαρμογής του Ν.3919/2011 περί λειτουργίας ιατρείων,πολυιατρείων, ουσιαστικά επιταχύνει τις διαδικασίες εισόδου νέων εταιρικών ομίλων στο χώρο της υγείας γεγονός που ενισχύει την ανάγκη της άμεσης δραστηριοποίησης του ελευθεροεπαγγελματία ιατρού όπως αναφέρεται στο από 20.3.2012 άρθρο μας.

ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. ΜΕΛΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ Κ. ΜΕΛΛΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

One thought to “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ.Υ3β/Γ.Π./οικ. 24948”

 1. Ποσοι ελευθεροεπαγγελματιες θα αντεξουν στην λαιλαπα αυτη , δεν ξερω.
  Διοτι , δεν ξερω αν το μαθατε , οι μονιμοι και οι αοριστου χρονου του Ι.Κ.Α (Ε.Ο.Π.Υ.Υ) θα αναγκαστουν ,με αποφαση της διοικησης,να δεχονται 150 ασθενεις το μηνα στο ιδιωτικο τους ιατρειο , θελουν δεν θελουν με την αμοιβη του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Αυτο θα ισχυσει αμεσα σε περιοχες που αρνουνται ιατροι απο συγκεκριμενες ειδικοτητες να ενταχθουν στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ .
  Στην Τριπολη συναδελφοι ειδοποιηθηκαν ηδη .
  Κριμα,πανω που ειδαμε να μπαινουν χρηματα στις τσεπες μας…
  Ευτυχειτε !
  Και , μην ξεχασετε ,στις 6 του Μαη ,να ξανασκυψετε. Το κεφαλι εννοω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *