3ο Δορυφορικό Συμπόσιο του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Υπέρτασης Λονδίνου 2012 με θέμα «Η 24ωρη καταγραφή της αρτηριακής πίεσης στην καρδιαγγειακή ιατρική και τη θεραπεία της υπέρτασης»

25-26 Μαΐου 2012   ♦   Electra Palace Hotel

 

 

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής εταιρείας υπέρτασης είναι χαρά μας και ιδιαίτερο προνόμιο να σας προσκαλέσουμε στο Συμπόσιο «Η 24ωρη καταγραφή της αρτηριακής πίεσης στην καρδιαγγειακή ιατρική και τη θεραπεία της υπέρτασης» το οποίο θα διεξαχθεί στις 25-26 Μαΐου 2012, ως δορυφορικό συμπόσιο του Πανευρωπαϊκού συνεδρίου υπέρτασης του Λονδίνου.

Το συμπόσιο αυτό είναι αφιερωμένο στη κατανόηση της καταγραφής της αρτηριακής πίεσης και στην αντιμετώπιση της υπερτάσεως. Η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα αποτελούν ιδανικό τόπο συνάντησης για φίλους και συνεργάτες από όλον τον κόσμο σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον περιβάλλον. Ο σκοπός μας είναι να προάγουμε την συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ειδικών της υπέρτασης της Πανευρωπαϊκής Εταιρείας και των ιατρών της χώρας μας με σκοπό την κατανόηση της υπερτάσεως και την καλύτερη θεραπεία των ασθενών μας.

Η συμμετοχή σας στο συμπόσιο θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

Με εκτίμηση

Βασίλειος Κώτσης

Πρόεδρος του Συμποσίου

 

 

Πληροφορίες: PRAXICON – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Εθν. Αντιστάσεως 101, 551 34 Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 460 682, 2310 460 652 Fax: 2310 435 064

E-mail: info@praxicon.gr – Website: www.praxicon.gr

 

Ιστοσελίδα: http://www.praxicon.gr/hypertension.html

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ klik EDO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *