8 thoughts to “ΕΟΠΥΥ. Λίστα ιατρών και κλινικών στις οποίες αποδόθηκαν δαπάνες Ιανουαρίου & Φεβρουαρίου”

  1. Αντε παιδιά σε καλή μεριά τα λεφτά που πήρατε.Δεν πιστεύω να έχετε και παράπονο!! Σας πλήρωσε .ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ !!!!! 20 ημέρες πριν τις εκλογές.Και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τον χοντρό γιά πρωθυπουργό!!!!!!Α ξέχασα και τον ….Ανδρέα τον μεταρρυθμιστή της Υγείας!!!!!!

  2. Ευχαριστούμε , ευχαριστούμε…..
    Ενώ εσύ που το πεζεις εξυπνος και γατόνι, άντε να αρπάξεις κανένα μαύρο …

  3. Για ψυχραιμια.
    Εδω δεν ειναι χωρος για αντιπαραθεσεις!
    Και δεν ειναι ”μαυρα” τα λεφτα που ζητα κανεις για την επισκεψη στο ιατρειο,η οποια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να κοστολογειται με 10 Ευρω,Κε Παπανδρεου,αν αυτο εννοειτε.
    Και’σεις,Κε Σπερδουλη το καταλαβαμε.Δεν θα ψηφισετε τον χονδρο !
    Εχουμε 25 ημερες να σκεφτουμε τι πρεπει να κανουμε,ωστε αυτος ο θανατηφορος κατηφορος της χωρας να ανακοπει,επιτελους !
    Ειρηνη υμιν.
    Καλη Ανασταση σε ολους .

  4. Καλή ανάσταση σε όλους.
    Ας έχουμε αυτοσυγκράτηση και υπομονή για ότι μας ανακοινώνουν κάθε μέρα. Όλοι μας προσπαθούμε για κάτι καλύτερο αλλά υπαρχει πολεμικό τοπίο και απο τους συναδέλφους και απο τους “αρχηγούς”.Η εξέλιξη και η ευημερία έρχονται μόνο σε περιόδους ειρήνης…..

  5. Να συμπληρώσω βέβαια στους συναδέλφους που ..”δεν αρπάζουν.. μαύρα.σαν και εμάς…!!.” αλλά συμπληρώνουν το πλαφόν των 200 επισκέψεων..στο άψε σβήσε..και κλείνουν ραντεβού στον ασφαλισμένο μετά από 1-3 μήνες γιά να του γράψουν φάρμακα,εκτός αν ως εκ θαύματος!!!!πληρώσει ο ασφαλισμένος από την τσέπη του οπότε το ραντεβού κλείνεται ως διά μαγείας και την ίδια ημέρα- ότι αποτελεί αίσχος και ντροπή σε γιατρό να αγνοεί τις αποφάσεις των Ιατρικών Συλλογικών Οργάνων περί μη σύναψης σύμβασης με τον ΕΟΠΠΥ και να ακυρώνει μιά ολόκληρη συλλογική προσπάθεια γιά αξιοπρεπή ιατρική αμοιβή.
    Κε Αμερικάνο ή αλλιώς Γιάννη αν με θυμάσαι από την περίοδο του αγροτικού μου στο Λεωνίδιο,ο θανατηφόρος κατήφορος της χώρας δεν ανακόπτεται όσο δεν αντιδρούμε στα σχέδια εξαθλίωσης του λαού μας που έχουν επιβάλλει οι ντόπιοι δοσίλογοι και η τρόικα.Εάν δεν αντιδράσουμε ενωμένοι ,όπως οι φαρμακοποιοί,δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα μας από τα ταμεία ποτέ!!!
    Χρόνια πολλά-Χριστός ανέστη .

  6. Κωστη,Χρονια Πολλα.
    Ολα αυτα που λες τα εγκρινω και τα επαυξανω !
    Αλλα,σε αυτη τη χωρα υπαρχει η κοπρος του Αυγεια ! Ειναι η χωρα των λαμογιων,των κουτοπονηρων,της αναβλητικοτητας,του ωχαδελφισμου,της απατης,του μικροσυμφεροντος και της ρεμουλας.
    Ολα αυτα μαζι,αποτελουν την κοπρο,που τοσα χρονια ΕΜΕΙΣ αφησαμε να συσσωρευτει εδω !
    Θυμησου,τωρα,ποιος ”καθαρισε”την κοπρο,καποτε…
    Ενας Ημιθεος !
    Δυστυχως,γι’αυτο ειμαι και τελειως απογοητευμενος,δεν πιστευω οτι θα καταφερει καποιος να ”ξεβρωμισει” αυτον τον τοπο.Δεν υπαρχουν πλεον Ημιθεοι αναμεσα μας,για να κανουν την βρωμικη δουλεια που εμεις αρνουμαστε.Ουτε θα μας επιτραπει ποτε να τον διεκδικησουμε ωστε,ενωμενοι οπως λες και αυτο ειναι το σωστο,να ξεφυγουμε απο τον βρογχο που μας περασαν στο λαιμο εδω και 32+χρονια.
    Χαρηκα που σε ξανακουσα.

  7. Καλό είναι να φιλοσοφείς αλλά …. προσγειωθείτε και μαθετε να εξετάζετε και κανέναν (200) δωρεάν.
    Μη κατακρίνετε αυτούς που προτιμούν να δουλεψουν δωρεαν για να βοηθήσουν .
    Το χρήμα δεν είναι το πάν στην ζωή.

  8. Μα,αγαπητε συναδελφε Κε Θανο.
    Οταν αποφασιζεις να το κανεις δωρεαν δεν λεγεται εργασια.Ουτε δουλεια…
    Ειτε το θελουμε ειτε οχι η Ιατρικη ειναι βιοποριστικο επαγγελμα,πλεον και δεν βλεπω πως θα συντηρησεις οικογενεια ,ασχολουμενος εθελοντικα.
    Μονο με πατατες Νευροκοπιου δεν γεμιζει το τραπεζι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *