ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΣ Σας κοινοποιούμε ορθή επανάλειψη. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ-ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Ι.Σ.Π.Ο

Προς: Γραφείο Προέδρου ΕΟΠΥΥ

Κοινοποίηση: Π.Ι.Σ.
Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας
Μικροβιολόγοι/Βιοπαθολόγοι Ι.Σ.Π.Ο.
Σ.ΙΔ.Ε.Ι.Α

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας και το Δ.Σ. του Συλλόγου, μετά από ενημέρωση που είχε κατά την συνεδρίασή του, την Δευτέρα 2-4-2012, στηρίζει την απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Μικροβιολόγων- Βιοπαθολόγων, μελών του Συλλόγου μας, για διακοπή της πίστωσης προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ από τη Πέμπτη 5 Απριλίου 2012.

Με δεδομένο ότι η πιο πάνω κατηγορία ιατρών 1) έχει απλήρωτα δεδουλευ- μένα από δημόσιους φορείς κοινωνικής ασφάλισης από 18μηνου περίπου, 2) ότι χρεώνεται την άμεση καταβολή προς τους προμηθευτές των χρησιμοποιούμενων αναλωσίμων υλικών, 3) ότι δεν υπάρχει καμία διαφαινόμενη προοπτική αποπληρωμής των δεδουλευμένων τους και με το δεδομένο ότι δεν έχει υπογραφεί με τους ιδίους καμία ειδική σύμβαση συνεργασίας με τον ΕΟΠΥΥ, προχωρούν με ιδιαίτερη λύπη τους στην απόφαση αναστολής της πίστωσης με τον ΕΟΠΥΥ, αναστέλλοντας συγχρόνως την αποδοχή των παραπεμπτικών του ΕΟΠΥΥ από την 5 Απριλίου 2012.

Διαβεβαιώνουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους ασφαλισμένους του εν λόγω ταμείου και ότι στην απόφασή τους προχωρούν λόγω του τεράστιου οικονομικού προβλήματος, το οποίο δημιουργείται σε αυτούς, με την μή πληρωμή εκτέλεσης εργαστηριακών πράξεων, για χρονικό διάστημα πέραν του 18 μηνου από τα πρώην ασφαλιστικά ταμεία και νυν Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Νίκος Γαλανόπουλος Ιωάννης Δάρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *