Επιστολή προς τους ιατρούς του Ε.Ο.Π.Υ.Υ

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Ως συνεργαζόμενοι ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 7/4/2012, σε αίθουσα ξενοδοχείου των Αθηνών, ιδρύθηκε η ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ, ένα νέο Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο, που σκοπό έχει να ενώσει όλους τους ιατρούς που έχουν επαγγελματική σχέση με τον Οργανισμό. Βασικός σκοπός της Ένωσης είναι η προάσπισης των συμφερόντων του Κλάδου, η διατύπωση σοβαρών πολιτικών προτάσεων για θέματα υγείας και η διασφάλιση ουσιαστικής – αποτελεσματικής εκπροσώπησης στα ζητήματα που απασχολούν την επαγγελματική μας καθημερινότητα, μέσα από πραγματικές συμμετοχικές διαδικασίες κάνοντας ευρεία χρήση του διαδικτύου. Πιστεύουμε ότι έτσι καλύπτεται ένα ουσιαστικό κενό στην εκπροσώπηση μας, που έγινε ιδιαίτερα έντονο και εμφανές κατά το τελευταίο τρίμηνο ιδιαίτερα μετά την λειτουργική έναρξη του ΕΟΠΥΥ.

Η συγκέντρωση των ιδρυτικών μελών από όλη την Ελλάδα, ανέδειξε την προσωρινή διοικούσα επιτροπή, της οποίας καθήκον είναι να συντονίσει και να οργανώσει τον νέο επαγγελματικό φορέα και να τον οδηγήσει στις πρώτες εκλογές μετά την τυπική έγκριση του Καταστατικού και της Ιδρυτικής Πράξης, από το Πρωτοδικείο.

Καλούμε όλους εσάς, που συνεργάζεστε ήδη με τον ΕΟΠΥΥ, να πλαισιώσετε την νεοσυσταθείσα Ένωση.

Η συνεργασία μεταξύ μας, η Ενότητα και η συντονισμένη, χωρίς κραυγές, διεκδίκηση, είναι ο μόνος δρόμος για να αντιμετωπίσουμε τα ποικίλα προβλήματα που ανακύπτουν καθημερινά στην συνεργασία μας με τον Οργανισμό.

Δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε άμεσες ή μαγικές λύσεις, μπορούμε όμως να δεσμευτούμε στην ειλικρινή προσπάθεια για την διασφάλιση ουσιαστικής και αξιοπρεπούς συνεργασίας με τον ΕΟΠΥΥ, με στόχο να διαφυλάξουμε το δυνατόν περισσότερο τον τομέα ευθύνης μας – την Υγεία των Πολιτών και την αξιοπρέπεια των Ιατρών.

 

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ, διατηρεί ήδη:

 

– ιστοσελίδα : http://eni-eopyy.net/, όπου και θα βρείτε την αίτηση εγγραφής μέλους (http://eni-eopyy.net/%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%82/)

 

– κλειστή ομάδα στο Facebook : http://www.facebook.com/groups/iatroi.eopyy/

 

Σας ζητούμε να στηρίξτε την κοινή προσπάθεια και να κάνετε την ηλεκτρονική εγγραφή σας στην Ένωση, δεν θα σας πάρει περισσότερο από 5′ λεπτά

 

Μετά Τιμής και Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

4 thoughts to “Επιστολή προς τους ιατρούς του Ε.Ο.Π.Υ.Υ”

  1. Γρηγορα να εγγραφουμε μελη στην ενωση και το καλο που σας θελω,καντε αιτηση για συμβαση με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ,γιατι παπαλα η συνταγ/ση !!!
    Που νομισατε οτι θα μας την αφηνε για καιρο ο αγαπητος Υπουργος …Ηδη σκεφτονται να διακοψουν σε ολοκληρες περιοχες(οπου δεν τους καναμε τη χαρη να γινουμε χαρτοσυλλεκτες και να φευγουμε με αξιοπρεπεια απο τα ιατρεια μας και με λεφτα στην τσεπη-αυτο του τη δινει,φαινεται) την συνταγ/ση και να επιστρεψουν στο γελοιο εκεινο συστημα που γυριζαν οι ασθενεις απο τον ιατρο και εψαχναν αλλο ιατρο να τους γραψει τα φαρμακα !!!
    Κι’οχι τιποτ’αλλο,εχω και τον πατερα μου που πηγε και ψηφισε τον χοντρο…Για να υπαρχει,λεει,το αντιπαλο δεος ! Για να βγαινει το αντιπαλο δεος και να αραδιαζει τις ιδιες μ###κιες που μας αραδιαζαν επι 35 συναπτα ετη…
    Σ’αυτη τη χωρα ή ηλιθιοι ειμαστε ή ηλιθιοι…Ενα απο τα τρια…

  2. ΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΟΥΡΗ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ.
    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ. ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.

  3. Να γραφτούμε γρήγορα !!!! στην Ενωση Ιατρών ΕΟΠΠΥ .Επίσης στις εκλογές που έρχονται δαγκωτό Βαγγελάκη τον χοντρό γιά πρωθυπουργό και Ανδρέα τον μεταρρυθμιστή της Υγείας στο αντίστοιχο Υπουργείο γιά να συνεχίσει το έργο του!!!!!!
    Οσο γιά τα μέλη της Ενωσης Ιατρών ΕΟΠΠΥ περιμένετε λίγο διάστημα ακόμη.Ερχονται και οι συμβάσεις έργου με 500 Ε καθαρά το μήνα.Τότε πραγματικά θα έχετε διασφαλίσει μιά πραγματικά αξιοπρεπή σχέση εργασίας με τον ΕΟΠΠΥ.!!!!!!

  4. Η ΜΟΝΗ ευκαιρία που είχαμε να πετάξουμε την τσάμπα σαβούρα από τα ιατρεία μας με μοναδική προϋπόθεση να μην έκανε κανένας μας σύμβαση. Και τότε δεν θα μίλαγε ο μανιοκαταθλιπτικός για στέρηση συνταγογράφησης. Και κάποιοι έτρεξαν να συμβληθούν- μη χάσουν- και να καταδικάσουν για μια ακόμα φορά τον κλάδο. Δεν λυπάμαι καθόλου που δεν σας πληρώνουν. Προδότες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *