Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου. Διαμαρτυρία στην Υπηρεσία Μεταφορών-Επικοινωνιών.

Αίγιο 04/04/2012
Αριθμ.Πρωτ. 15634

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου διαμαρτύρεται εντονότατα για το κούρεμα κατά 50%     του ποσού που αποδιδόταν από το Υπουργείο Μεταφορών στους δικαιούχους γιατρούς εξεταστές των υποψηφίων οδηγών.
Ως γνωστόν το ποσό αυτό το προπλήρωνε ο υποψήφιος σε παράβολο των 90 ευρώ από τα οποία έπαιρνε μετά από πολλούς μήνες 20 ευρώ ο παθολόγος και 20 ευρώ ο οφθαλμίατρος μικτά για την εξέταση που είχε πραγματοποιήσει.
Ξαφνικά και χωρίς κάτι να έχει αλλάξει αποφασίσατε αυθαίρετα ότι είναι πολλά τα 20 ευρώ για κάθε γιατρό και πρέπει να τα κάνετε 10 ευρώ.
Γιατί δεν κάνετε και όλο το παράβολο από 90 ευρώ στα 45 ευρώ;
Δηλώνουμε ότι δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι και μαζί με τον Π.Ι.Σ. θα διεκδικήσουμε απόσυρση και αυτής της παράλογης απόφασης.

Για τον Ι. Σ. Αιγίου

Ο     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σ.   ΚΟΙΛΙΑΣ                                                                ΑΙΚ.  ΥΦΑΝΤΗ

2 thoughts to “Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου. Διαμαρτυρία στην Υπηρεσία Μεταφορών-Επικοινωνιών.”

  1. Συνάδελφοι ποιός δίνει σημασία σε διαμαρτυρίες? Η φασιστική νοοτροπία εκείνων που αποφασίζουν ειναι αδιάνόητη!!! Ο μόνος τρόπος αντίδρασης ειναι η ενότητα των γιατρών που δυστυχώς μικροσυμφέροντα και μικροκομπινούλες δεν την επιτρέπουν, Προτείνω λοιπον ΔΙΑΚΟΠΗ των συμβάσεων τώρα από ολους. ΜΠΟΡΟΥΜΑΙ??

  2. Οταν,επι δυο χρονια μαλλιαζε η γλωσσα μας να εξηγουμε οτι αυτο το μορφωμα δεν θα ευδοκιμισει,υπηρξαν 5000 και κατι αμετανοητοι ”χαρτοσυλλεκτες”, που προχωρησαν σε συνεργασια με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ !
    Μπορει να ειναι προς την σωστη κατευθυνση,αλλα ειναι τοσο προχειρα καμωμενο που ποτε δεν θα καταφερει να σταθει στα ποδια του,διοτι η οργανωση δεν ηταν,ουτε και προκειται να ειναι,ενα απο τα χαρακτηριστικα της φυλης μας…Και δεν ειναι οτι δεν μπορουμε,αλλα οτι δεν θελουμε ! Για αποσπασματικες ενεργειες και πυροτεχνηματα ειμαστε ικανοι,οχι για διαχρονικα επιτευγματα,ας μην συγχεουμε τις εννοιες”αρχαιος” και ”νεοελληνας” !
    Κε Καραθαναση μου ,ποιος απο αυτους τους 5000(κι’άν ειναι και τοσοι ,γιατι διαβασα οτι θα πληρωθουν περιπου 2000-οι αλλοι,ή στο πηγαδι κατουρησαν ή δεν υπαρχουν !!!)εχει το θαρρος να σταθει μονος,με τις γνωσεις του και την επιστημη του χωρις τα χαρτινα δεκανικια στο ελευθερο επαγγελμα ;;;
    Ας το αποδειξει τωρα !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *