ΧΕΒΕ.Χειρουργική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος Επιστημονική εκδήλωση Απρίλιος 2012

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Κατ’ αρχήν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο  της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος και εγώ προσωπικά σας ευχόμαστε καλή χρονιά και χρόνια πολλά.

Ως Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Συνεδρίου της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, επιθυμούμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους εσάς, που με την ενεργό συμμετοχή σας συμβάλλατε στην επιτυχή διεξαγωγή του. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες θεωρούμε ότι ήταν ένα συνέδριο υψηλού επιστημονικού επιπέδου και ως εκ τούτου πετυχημένο από πλευράς εκπλήρωσης των στόχων του, που ήταν η παροχή των πλέον πρόσφατων γνώσεων στην Χειρουργική και μάλιστα προς νέους συναδέλφους. Κατά την διάρκειά του έγιναν 12 στρογγυλά τραπέζια, 12 διαλέξεις από διακεκριμένους Έλληνες και Ξένους Ομιλητές, 2 Μετεκπαιδευτικά Φροντιστήρια τεχνικών δεξιοτήτων, ενώ παρουσιάσθηκαν 113 προφορικές και 71 ανηρτημένες ανακοινώσεις. Συμμετείχαν 655 σύνεδροι.

Το βιβλίο των περιλήψεων θα αναρτηθεί ως συμπληρωματικό τεύχος στην ιστοσελίδα του περιοδικού Χειρουργικά Χρονικά (www.surgchronicles.gr). Από το βιβλίο θα αποσυρθούν οι περιλήψεις των εργασιών που οι συγγραφείς τους δεν προσήλθαν να τις ανακοινώσουν και επομένως δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην σύνταξη των βιογραφικών σημειωμάτων.

Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου έτους συζητήθηκε και η οργάνωση του 11ου Συνεδρίου της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, που προβλέπεται να γίνει τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου ή τις πρώτες του Νοεμβρίου του  επομένου έτους (2013). Κατόπιν και του ενδιαφέροντος που επέδειξε ο κ. Ευάγγελος Τσιμογιάννης, ενεργό μέλος της ΧΕΒΕ και Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» στα Ιωάννινα, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε και με χαρά του ανέθεσε την διοργάνωση του 11ου Συνεδρίου της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, το οποίο έτσι μετά από αρκετά χρόνια θα γίνει εκτός Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα θερμά τον Αγαπητό Φίλο κ. Ευάγγελο Τσιμογιάννη και ταυτόχρονα θεωρούμε δεδομένο ότι όλα τα μέλη θα είμαστε κάθε στιγμή δίπλα του για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που θα προκύψουν.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΧΕΒΕ

Καθηγητής Θ. Γερασιμίδης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *