ΙΣΑ.Συλλαλητήριο και συναυλία στην Πλατεία Συντάγματος με τον Μητσιά σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη

Οι γιατροί της Αθήνας έδωσαν το παρόν στο συλλαλητήριο που συνδιοργάνωσε ο   Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με την ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, χθες Τετάρτη στις 18:00 μ.μ στην πλατεία Συντάγματος, όπου πραγματοποιήθηκε και συναυλία διαμαρτυρίας με τον Μανώλη Μητσιά σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη

Παρ’ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, το Συλλαλητήριο και η Συναυλία διαμαρτυρίας είχαν μεγάλη ανταπόκριση. Το Πανεπιστημονικό Μέτωπο ΙΣΑ, ΔΣΑ και ΤΕΕ  εξέφρασε για ακόμη μία φορά δημόσια την αντίθεσή του στην κατάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους, κράτους δικαίου και αειφόρου ανάπτυξης.
Οι γιατροί της Αθήνας, ενωμένοι δίνουμε την απάντηση στα ισοπεδωτικά μέτρα του Εφαρμοστικού Νόμου, που υποβαθμίζουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των πολιτών, θέτουν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία και επιχειρούν να αφαιρέσουν από το γιατρό τον κυρίαρχο ρόλο του ως θεράποντα. Δεν θα επιτρέψουμε να διαρραγεί ο πυλώνας της άσκησης της ιατρικής, που δεν είναι άλλος από τη σχέση εμπιστοσύνης γιατρού-αρρώστου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                         ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *