Φαρμακευτική Δαπάνη Υπέρβαση 27εκατ. ευρώ

Μεγάλη υπέρβαση σημείωσε τον Ιανουάριο η φαρμακευτική δαπάνη των ασφαλιστικών ταμείων, φθάνοντας τα 27 εκατ. ευρώ. Το υπουργείο Υγείας βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, καθώς παρά το μέτρο του κλειστού προϋπολογισμού, ο στόχος για κατανάλωση έως 240 εκατ. ευρώ δεν επετεύχθη και η φαρμακευτική δαπάνη έφθασε τα 267 εκατ. ευρώ. Ο υπουργός Υγείας έδωσε την εντολή να ελεγχθούν όλες οι συνταγές, προκειμένου να εντοπιστεί η υπέρβαση και να τιμωρηθούν οι παραβάτες γιατροί.

 

2 thoughts to “Φαρμακευτική Δαπάνη Υπέρβαση 27εκατ. ευρώ”

  1. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΓΡΙΠΠΗΣ (ΣΤΟΙΧΕΙΑ ECDC) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ?

  2. Επισης,ας βρεθει ενας Χριστιανος(ή μουσουλμανος,βουδιστης…) να του πει πως,ανεξαρτητα του τι αισθανεται ο ιδιος,ζει στη χωρα που η προληψη ειναι αγνωστη λεξη.
    Γιατι αν θελεις να μειωσεις τα εξοδα για τη φαρμ/κη δαπανη,αντιστοιχα αυξανεις τα ποσα για την προληψη !!!Αλλα ΟΧΙι.Εμεις ιατρους θελουμε να θεραπευουν και οχι να προλαμβανουν !
    Παντως ευχαριστηθηκα που θα προσληφθουν κι’αλλοι ιατροι στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ…
    Εδω εμεις που δουλευουμε απο τον Οκτωβρη ειμαστε απληρωτοι,φαντασου οι επομενοι !;!;!
    Μια χωρα ,οτι να’ναι..
    Η στεναχωρια μου εγκειται στο εξης σκεπτικο.Αφου τα γνωριζουμε(βλεπε παρακατω),τι στο διαβολο κανουμε τοσους αιωνες !;!;!;! Ποσο πιο καθαρα να τα πει ο ποιητης !;!;!;!
    ”Θα ερθει καιρος που νομοθετης θα ειναι η Βια και η Δυναμη.
    Οι κακοποιοι θα ειναι σεβαστοι απο ολους.
    Ο ορκος δεν θα δεσμευει κανεναν και οι αξιοι δεν θα βρισκουν καταφυγιο πουθενα…”
    Αυτα ειπωθηκαν περιπου το 700 π.Χ. απο τον Ησιοδο,για κατι βοδια(ζητω συγγνωμη απο τα αμοιρα ζωντανα) σαν και εμας το 2012.
    Και οπως βαδιζουμε και για το 3012…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *