ΣΑΜΟΣ- Γέννησε με το φως από τα κινητά!(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Παράλληλα, την ίδια στιγμή στο χειρουργείο έφερνε στον κόσμο μια γυναίκα το μωρό της. Τα μαύρα σκοτάδια, που επικρατούσαν, ανάγκασαν το γιατρό να φωνάξει τους συγγενείς μέσα στο χειρουργείο και να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να ράψει τη μητέρα, μια και κυριαρχούσε απόλυτο σκοτάδι.

Ο γιατρός-ήρωας, αλλά και η μάνα με τις δυνάμεις της, έφεραν στη ζωή, κάτω από απαράδεκτες, τριτοκοσμικές συνθήκες, ένα κοριτσάκι. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός κάλεσε στις 9.32 μέσω του κινητού του την Αστυνομία και παράλληλα ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα Σάμου.

Παράλληλα, έδρασαν και οι συγγενείς, που ειδοποίησαν την Αστυνομία και ζήτησαν από τη διοικήτρια του νοσοκομείου να δώσει εξηγήσεις:

– «Γιατί δεν λειτούργησε η γεννήτρια; Γιατί δεν υπήρχαν φώτα ασφαλείας; Τι θα συνέβαινε εάν υπήρχε και άλλο χειρουργείο;».

Η υπόθεση αναμένεται να ”χει εξέλιξη, αφού συγγενείς της λεχώνας, αλλά και συνδικαλιστές στο νοσοκομείο ζητούν εξηγήσεις και απαντήσεις.

Ν. ΒΑΛΕΟΝΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *