Η λέσχη Bilderberg και ο κ. Κυριόπουλος(Υgeianet)

Το «Φόρουμ για την Υγεία» δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι η γνωστή ΜΚΟ με έδρα την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και ιδρυτή τον κ. Κυριόπουλο, ο οποίος ως γνωστόν αρνείται ότι το δημιούργημά του είναι ΜΚΟ, αν και είναι γραμμένο στα Μητρώα της κυβέρνησης ως ΜΚΟ. Ίσως στο μέλλον, ευρισκόμενος σε κρίση συνειδήσεως, να προβεί ο κ. Κυριόπουλος σε αναγνώριση του έκθετου τέκνου του..

Το Φόρουμ λειτουργεί ως κλειστή λέσχη, ως ένα κακέκτυπο της Λέσχης Bilderberg, από την οποία αντέγραψε την  μυστικοπάθεια και τη βαθειά απέχθεια προς την πλέμπα. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο διοργάνωσε στο Λεβίδι της Αρκαδίας εκδήλωση με θέμα «Είναι η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας η κατάλληλη πύλη εισόδου για την εκκίνηση μιας νέας Υγειονομικής Μεταρρύθμισης;» με ομιλητές την «αφρόκρεμα» της ιατρικής διανόησης (κλικ εδώ) και αυστηρά κλειστό κύκλο συμμετεχόντων.
Τη συγκεκριμένη εκδήλωση στο Λεβίδι μπορούσαν να παρακολουθήσουν μόνον 50 άτομα που είχαν νωρίτερα λάβει προσκλήσεις δια χειρός Κυριόπουλου. Ουδείς άλλος!
Μέλη του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας που αποπειράθηκαν να παρακολουθήσουν το απαύγασμα της εγχώριας σοφίας απέτυχαν οικτρά και κατέληξαν στην έκδοση ανακοίνωσης, την οποία ανάρτησαν στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου, καταγγέλλοντας το Φόρουμ τουλάχιστον ως ύποπτο (κλικ εδώ).
 

Αξιοπρόσεκτος ήταν ο αριθμός των χορηγών της συγκεκριμένης εκδήλωσης, όπως φαίνονται δίπλα. Είναι τόσο πολλοί, ώστε η αναλογία μελών της παρέας Κυριόπουλου προς χορηγούς θυμίζει μάλλον υιοθεσία παρά χορηγία.

Οι ομιλητές ήταν όλοι βαρύγδουπα ονόματα.
Ενδεικτικά:
  • Γ. Κουτρουμάνης
    Ροβ. Σπυρόπουλος
    Χρ. Λιονής
    Οδ. Κωνσταντινόπουλος
    Μερκούρης Μποδοσάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *