PHARMA TEAM. Απόφαση της επιτροπής αναστολών του Συμβουλίου επικρατείας για το ωράριο

 

 

 

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ
Αγαπητοί φίλοι.
Σας ενημερώνουμε με χαρά ότι με την απόφαση 118/2012 της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής που έχουμε ασκήσει εκ μέρους του Συλλόγου σας κατά της Υπουργικής Απόφασης με την οποία καθορίσθηκε το νέο «απελευθερωμένο» ωράριο λειτουργίας των Φαρμακείων.
Σύμφωνα με την εν λόγω δικαστική απόφαση ο λόγος ακυρώσεως που προβάλαμε ότι η ρύθμιση που αφορά την ένταξη των Φαρμακείων στο νέο ωράριο λειτουργίας με απλή δήλωση του Φαρμακοποιού κείται εκτός νομοθετικής εξουσιοδότησης, είναι προδήλως βάσιμος. Για τον λόγο αυτό, διατάσσεται η αναστολή εκτελέσεως της ως άνω Υπουργικής Αποφάσεως έως της εκδόσεως της αποφάσεως επί της αιτήσεως ακυρώσεως. Πρόκειται, αναμφίβολα, για ιδιαίτερα σημαντική απόφαση, η οποία μεταβάλει άρδην τα νομικά δεδομένα στην υπόθεση της «απελευθέρωσης» του ωραρίου λειτουργίας των Φαρμακείων.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΔΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

 

 

Πηγή: PHARMA TEAM: ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ http://pharmateam.blogspot.com/2012/02/blog-post_2990.html#ixzz1nNicPgyx

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *