Ιατρικός Σύλλογος Πατρών. Κύριε Βουδούρη παρανομείτε και εξαπατάτε σχετικά με την σφραγίδα ιατρών ΕΟΠΥΥ

Προς
1. Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
2. Μέλη Ιατρικού Συλλόγου Πατρών
Κύριε ΒΟΥΔΟΥΡΗ παρανομείτε και εξαπατάτε
Στην εγκύκλιό σας προς τις Περιφερειακές Υπηρεσίες Υγείας ΕΟΠΥΥ τη σχετική με
τις σφραγίδες των συνεργαζομένων με τον ΕΟΠΥΥ γιατρών αναφέρετε ότι: α) από
1/3/2012 στην ιατρική σφραγίδα, εκτός από τα στοιχεία του ιατρού θα πρέπει να υπάρχει
η ένδειξη «ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΕΟΠΥΥ» και β) από την ίδια ημερομηνία δεν θα
εκτελούνται συνταγές ή παραπεμπτικά που δεν θα φέρουν τη συγκεκριμένη σφραγίδα,
είτε είναι χειρόγραφα, είτε ηλεκτρονικά.
Συνειδητοποιείτε ότι με τον τρόπο αυτό αποκλείετε από τη συνταγογραφία και την
παραπεμπτικογραφία το σύνολο των διαπιστευμένων αλλά μη συμβεβλημένων με τον
ΕΟΠΥΥ γιατρών; Α ναι, είστε πρόδηλα παράνομος γιατί στο ΦΕΚ 3008/29-12-2011
τεύχος β΄ ρητά αναφέρεται ότι δικαίωμα στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση και
παραπεμπτικογραφία έχει το σύνολο των διαπιστευμένων γιατρών. Εάν δε γνωρίζετε
ακριβώς το περιεχόμενο του εγγράφου, τότε πρέπει άμεσα να το ανακαλέσετε, ελέγχοντας
παράλληλα τις υπηρεσίες σας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Απόστολος Σωτηρούδης                                      Ανδρέας Μαζαράκης

 

3 thoughts to “Ιατρικός Σύλλογος Πατρών. Κύριε Βουδούρη παρανομείτε και εξαπατάτε σχετικά με την σφραγίδα ιατρών ΕΟΠΥΥ”

  1. Ο Βουδούρης νομίζει οτι οι γιατροί εκτός απο κορόιδα είναι και μ…κες. Άλλοιώς δεν εξηγείται. Ο Αρχι…ας κάθε λίγο και λιγάκι μια κωλοτούμπα. Ακόμα δεν στέγνωσε το μελάνι απο τον νόμο για την ηλ. συνταγογράφιση και ψάχνουν τρόπο να το πάρουν πίσω για να εκβιάζουν τους γιατρούς. Τα εσωτερικά μηνύματα που παίρνουν στον ΕΟΠΥΥ είναι οτι τα πράγματα πηγαίνουν απο κακώς εως κάκιστα και έχουν λυσσάξει! Ξεσπούν με μίσος στην υγεία και κυρίως στον Συνταξιούχο! Οι Συνταξιούχοι ότι και να κάνουν θα επιβιώσουν και θα συνεχίσουν να απαιτούν και να πληρώνονται συντάξεις. Δεν πεθαίνουν και δεν λιγοστεύουν με τίποτα! Απο την άλλη περιμένουν μαζί με τον ΕΟΠΥΥ και την κατάρευση του ΙΚΑ μέσα στο 2012, το μόνο υγιές ταμείο, που είναι φορτωμένο με όλα τα πτωχευμένα ταμεία. Ο Λαός λέει ”κάνανε την υγεία σαν τα μούτρα τους”. Ο κωλοτούμπας ας εφαρμόσει τουλάχιστον το σύνθημα του ΕΟΠΥΥ <>. Η συνέχεια στις εκλογές γιατί έχουν να φάνε πολύ μαύρισμα και πάρα πολύ ξύλο απο τους ασφαλισμένους τους τους Συνταξιούχους. ‘Βουδούρη …. την κουκούλα’ . 23-2-2012 “Παρα λίγο ΕΟΠΠΥΥΤΗΣ”

  2. Δεν καταλαβατε ακομα με ποιους εχουμε να κανουμε; Διερχομαστε περιοδο σιωπηλης δικτατοριας ! Και αφραγκιας !
    Εκει βασιζεται και το δολωμα που πετα στους ιατρους του Ι.Κ.Α με τις 150 επισκεψεις !!!
    Θελουν να μας ξαναβαλουν να μαζευουμε παλιοχαρτα ! Και να περιμενουμε παλι μηνες να παρουμε τα δεδουλευμενα .
    Τωρα,τουλαχιστον,κλεινοντας το γραφειο,φευγουμε με χρηματα στην τσεπη.Με αυτο το μικρο αλλα αξιοπρεπες εισοδημα.
    Οσοι τσιμπησουμε θα αναγκασουμε και τους υπολοιπους να πραξουν το ιδιο με αποτελεσμα να μοιραστει η πιττα τοσο πολυ που,τελικα,θα δουλευουμε για την ψυχη της μανας μας.
    Αν δεν βαλουμε μυαλο και αλλαξουμε τη νοοτροπια μας θα συντηρουμε την ιδια αρρωστημενη κατασταση της χωρας και θα βαθαινουμε τις ριζες της ασθενειας μας.

  3. – Για να λέμα τα πράγματα με το όνομα τους.
    – Τελικά αυτοί οι επίορκοι προδότες της υγείας που μπήκαν στον ΕΟΠΥΥ ποιοί είναι; Κατά την άποψη μου δυο κατηγορίες. α) Η μία νέοι γιατροί που δήθεν δεν έχουν πελατεία ή έχουν ασθενείς οικονομικά άποροι, περνάνε οικονομική κρίση, και χρησιμοποιούν τον ΕΟΠΥΥ για γνωριμίες και οικονομική ενίσχυση (ποιά;). Αντικειμενικός σκοπός τους με το “τζάμπα γιατρός” να φάνε την πελατεία των παλιών γιατρών που είναι εκτός ΕΟΠΥΥ. Κρίμα στα χρόνια της νιότης που αφιέρωσαν πάνω στα βιβλία, κρίμα και στα έξοδα του πατέρα τους για να σπουδάσουν ιατρική. Το όνειρό τους ήταν να καταντήσουν γραφειάδες συνταγών; υπαλληλίσκοι του ΕΟΠΥΥ; β) Η άλλη κατηγορία “τζάμπα γιατροί” είναι μερικοί παλιοί γιατροί μπήκαν στον ΕΟΠΠΥ δήθεν για να μην χάσουν τους ασφαλισμένους πελάτες που έχουν αλλά δεν χόρτασαν να τρώνε χρήμα ανεξέλεγκτο από τον ΟΠΑΔ και ελπίζουν ότι σε κάνα δυό χρονάκια θα χαλαρώσουν τα πράγματα και θα αρχίσουν τα αλώνια ξανά. Βέβαια, ελπίζουν ότι κάποτε θα πληρωθούν αλλά δυστυχώς ουκ αν λάβεις παρα του μη έχοντος ταμείου και μάλλον τα οφειλόμενα, σε πέντε χρόνια θα παραγραφούν.
    – Ισχυρός αθέμιτος ανταγωνισμός λοιπόν μέσα στην οικονομική κρίση. Δεν έχουν λίγη τσίπα πάνω τους; Με την ακαταταλόγιστη συμπεριφορά τους θα μας βάλουν όλους στο λούκι που λέγεται ΕΟΠΥΥ; Εμείς όλοι οι άλλοι γιατροί τι τούς χρωστάμε που μας καταστρέφουν το μέλλον μας, το επάγγελμα μας, την καριέρα μας; Που ζούμε και εμείς έντονα την οικονομική δυσπραγία και το ιατρείο άδειο; Τέτοια κατάντια, ξεφτίλα και ξεπεσμό του Ιατρικού επαγγέλματος; Δεν είναι συνάδελφοι όπως μερικοί τους ονομάζουν. Παρατηρώ ότι όσοι γιατροί δεν είχαν ταμεία στο ιατρείο τους πριν απο τον ΕΟΠΥΥ δεν χάσανε τους πελάτες τους , γιατροί οι ασθενείς τους δεν ψάχνουν τον “τζάμπα γιατρό”. Όσοι είχαν “Δημόσιο” όπως και εγώ μαζί με το χρέος κληρονομήσαμε και την αγωνία για το τι μας ξημερώνει. Βλέπουμε κάθε μέρα να λιγοστεύουν οι ασφαλισμένοι του ταμείου γιατί χρόνια έμαθαν και αυτοί στο “τζάμπα”, δεν θέλουν να πληρώσουν τώρα και έχουν δίκαιο. Όμως η Ιατρική έχει υπέρτατη αξία και κόστος, όχι υποτιμημένη αξία κατά Λοβέρδο και Βουδούρη. Όποιος αρρωσταίνει, καταλαβαίνει.
    – Τέλος θα αγωνιστούμε για αυτό το σεβαστό και ανώτερο λειτούργημα που υπηρετούμε, την ιατρική και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να το ξεφτιλίζει. Ο αγώνας θέλει θυσίες αλλά το κεφάλι πάντα ψηλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *