Επιχειρησιακό σχέδιο δράσης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ 2012

ActionPlan2012 klik edo

Η μεταφορά του κλάδου υγείας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στον ΕΟΠΥΥ, η ασφάλιση από την 1.1.2011 του συνόλου των Δημοσίων Υπαλλήλων στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και η ένταξη του συνόλου σχεδόν των ασφαλιστικών ταμείων των μισθωτών στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, συγκροτούν τις μεγάλες οργανωτικές και λειτουργικές τομές που αλλάζουν το 2012 τον κοινωνικο – ασφαλιστικό χάρτη της χώρας.

Η θεσμική, οργανωτική και λειτουργική διαχείριση αυτής της νέας πραγματικότητας επιβάλλει στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ το ριζικό ανασχεδιασμό των κεντρικών, περιφερειακών και τοπικών Υπηρεσιών του και το λειτουργικό εκσυγχρονισμό του, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και την απλοποίηση των διαδικασιών του.

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ μελέτησε και ενέκρινε με Αποφάσεις του Δ.Σ. του Ιδρύματος ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης για το 2012 που εμπεριέχει την περιγραφή των αλλαγών και των διαρθρωτικών τομών που απαιτούνται στο σύνολο των δομών και των λειτουργιών του Ιδρύματος, το χρονοπρογραμματισμό τους και τον έλεγχο της υλοποίησής τους.

Η προσπάθεια επιτυχούς ολοκλήρωσης του Σχεδίου Δράσης του 2012 στηρίζεται κυρίως στην προσφορά των ιδίων των εργαζομένων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και στη συνεπή ανταπόκριση στο κάλεσμα συμβολής και συνεργασίας που απευθύνει η Διοίκηση του Ιδρύματος προς τους φορείς των Εργαζομένων και των Εργοδοτών, ως αναντικατάστατων θεσμικών εταίρων του Ιδρύματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *